Сообщение #2500823 Просмотреть на стене →

ВІДКРИВАЮЧИ КАРТИ.

Сказавши "А", кажи і "Б". Я бачу що у людей питання накопичилися до моєї не зовсім скромної персони. Деякі вперто намагаються причепити мене до якоїсь з існуючих політичних партій, дехто взагалі до бидла пристібає. Я взагалі люблю такі "пристібки" і завжди підтверджую висновки конспірологів,, але раз вже назвав своє ім'я та розказав про місце роботи, то треба йти до кінця - прояснити підписникам деякі нюанси та довести - чого "Ви до нас дої...лися"?.

Так, наш Україно-Американський Фонд тісно, скажемо так, співпрацює зі Східно-Європейським Відділом Держдепартаменту США. Так, всю інформацію ми отримаємо саме звідти. Так, нас інформують лише про те, про що можна та потрібно, на думку високого керівництва, інформувати. Так, далеко не все з цієї інформації можна поширювати на загал. Але за ту ту інформацію, яку поширювати дозволено, я відповідаю "головою" - лише у двох відсотках зі ста вона згодом не підтверджується. І та зазвичай тому, що швидко змінюється реальність під впливом не прорахованих факторів. Так, за 9 років ми двічі ставали, скажемо та, "інструментами дружньої ІПСО", тобто нас грали в темну, але то було абсолютно не на шкоду нашій Державі. Подробиць не буде, скільки би не просили. Маю надію, що тему - "WHO THE FUCK IS MISTER BANDEROVETS"? я прояснив.

Поїхали далі, відповідаю на питання - "Що ти та твої хазяї нам впарити хочуть якщо ви проти Порошенка та Зеленського"? Спочатку про те, що було і чого вже не буде.

США не підтримують жодного з українських лідерів, але вони підтримують Україну. Про те, якою бачать першу партію західного типу США, я написав у "Буде така партія". Тепер про те, на кого сподівалися У МИНУЛОМУ робити ставку наші друзі. Ставка була сформована влітку минулого року коли рейтинг Резнікова досяг відмітки у 6 відсотків, а абсолютна більшість українців довіряла пану Залужному. Планувався тандем де форхенда, але без "заходу у політику" грав би Залужний, у той час як Резніков займався би партійним будівництвом та у майбутньому висував би, якщо пройшов праймеріз, свою кандидатуру на президента. Сталося як сталося. "Слуги" знищили Резнікова точно так же, як свого часу знищили Порошенка - відвертою брехнею і маніпуляціями. Чи збираються вони провернути цей номер з Залужним? Все можливо, але тут їм не світить, причому зовсім не на мою думку. У період до кінця весни цього року зв'язка Резніков-Залужний та їх новостворена партія набирала до 37ми відсотків по списках, а Резніков 26 відсотків у другому турі президентських виборов. Як "пахали" "Слуги" Радіна, Арахамія, Безугла, Верещук на ниві знищення репутації Резнікова - пам'ятають усі, хто цікавиться цією темою. Долучилася до процесу наша "опозиція" - на чорта їм ще один партійний конкурент? Підсумок - ставка не зіграла.

Що буде далі? Зроблять США нову ставку на створення нового громадсько-волонтерського партійного проекту з нуля, чи буде реанімація, повне оновлення та можливий ребрендінг якоїсь "Старої" партії з ім'ям - питання відкрите. Нічого досі не вирішено. Але яким би не був "Проект", він не буде пов'язаний з жодним з топових українських політиків. І нехай людей не відштовхує та не лякає слово "Проект", "Слуги" - проект Коломойського, ЄС - проект Порошенка, "Батьківщина" - проект Тимошенко. Порошенко як президент - проект США, бо саме його кандидатуру на посаду Президента відібрали свого часу американці з трійки Яценюк - Кличко - Порошенко. Партій у нас немає. І не планується нашими лідерами їх створення у західному сенсі слова. Тому ми й маємо зараз по факту реальне "Зовнішнє Управління" через контролерів від Вашингтону - немає кому у нас реальних прозахідних партій які готові взяти на себе відповідальність за державу і привести її у "Західну цивілізацію",

Колись Байден будучи "Віце" у Обами сказав з трибуни Верховної Ради: "Ми з нетерпінням чекаємо часу, коли українці зможуть нарешті керувати самі собою", США не дочекалися досі. Чи дочекаються? - побачимо. По менший мірі вони дуже постараються щоби мрія Байдена таки втілилася у життя.

У мене все. охоче відповім на питання ПО ТЕМІ. На вкиди лайна від екзальтованих фанатів будь якої політичної сили та кудахтання про "Яйця" відповідати не буду - тупо набридло писати одне й те саме. Дякую за увагу.
 
Последние новости
Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть» Колишній нападник "Динамо" Назарій Русин може повернутися до Прем'єр-ліги Илья Забарный: «Большое спасибо за эту награду» Прем'єр-ліга привітала "Динамо" із 97-річчям
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%