Сообщение #2500260 Просмотреть на стене →

🍁 Гарний підсумок, але не все так просто. Зокрема, Джош Рогін з The Washington Post пише:

💬 Допомога США Україні стає дедалі вразливішою, оскільки увага Вашингтона зміщується у бік президентської кампанії 2024 року. Хоча з лютого 2022 року США виділили Україні 113 млрд доларів у вигляді різних видів допомоги, голосування в Конгресі щодо виділення ще 24 млрд доларів є невизначеним. Депутат Майкл Уолтц (республіканець із Флориди) попередив, що епоха отримання Україною «відкритого чека» від Конгресу закінчилася, заявивши, що принаймні половина республіканців голосуватиме проти збільшення допомоги, якщо не буде виконано конкретних умов Конгресу. Уолтц закликає адміністрацію Байдена забезпечити найкращий облік допомоги та чітко визначити, як ця допомога допоможе припинити війну. Представник демократів Пет Райан (штат Нью-Йорк) визнає, що у лавах Республіканської партії намітився перелом, і каже, що необхідно зробити більше для того, щоб донести до громадськості, що допомога має вирішальне значення як для України, так і для безпеки США. Обидві партії визнають, що США зацікавлені в «припиненні путінської агресії», проте все більша суперечність викликає питання про те, наскільки американська громадськість, як і раніше, підтримує Україну. Критики попереджають, що припинення допомоги може різко підірвати зусилля України та мати ширші міжнародні наслідки.

❗️Що маємо на виході? Наразі переважна більшість американських ЗМІ стримано-позитивно оцінює результати перемовин Зеленського, які він провів на цю хвилину. Наприклад, оглядач каналу CNBC каже, що Зеленський на зустрічі з конгресменами "говорив дещо сумбурно, але настільки емоційно, що хотілось йому вірити."

Спостерігаємо далі, висновки про поїздку Зеленського до США зробимо пізніше. Наразі Зеленський прибув на зустріч із Ллойдом Остіном у Пентагон після візиту до Капітолійського пагорба.

Організаційне. Як бачите, коменти я не закриваю - хоча, ой як хочеться. Проте, дуже просив би не скочуватись до особистих випадів та фраз на кшалт: "Олег, ти дуже змінився - невже ти не бачиш, що зелена ****** тільки тягне країну у прірву, а ти знаходиш у неї якийсь позитив!" Відповім знаменитою цитатою: іншої влади у мене для вас немає. А тому намагатимуся максимально об`єктивно аналізувати дії цієї. Хто не хоче, той не читає. 🤷‍♂️
 
Последние новости
"Може, підуть в оренду". Хачеріді розповів, які два гравці мають шанси покинути "Динамо" цього літа "Для нас це велике підсилення". Хачеріді розповів про інтерес "Динамо" до Герреро та іншого іноземного форварда Игорь Линник: «Ребров невольно подпал под влияние Анчелотти» Лунін заявив, що не говорив з Ребровим про непотрапляння в основу збірної України, але в цьому не було необхідності "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: "Найкращий гравець проти Словаччини? Не думаю, що Шапаренко був ключовим. Мабуть, це все ж таки Трубін" "Для Реброва – це самогубство‎". Відомий тренер назвав гравця, який не має зіграти у третьому турі Євро-2024 "Наша з Кравцем креатура". Хачеріді підтвердив, що "Динамо" близьке до підписання захисника Хачеріді назвав двох центрбеків, якими цікавилося "Динамо": одного з них вмовляв Коноплянка Виталий Миколенко: «Думаю, к Бельгии буду готов»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%