Сообщение #2500210 Просмотреть на стене →

РАМШТАЙН. ПІДСУМОК.

Це треш. Приходить невістка, каже - "Мені сказали, що якщо ви не напишете про Раммштайн, то усі ваші Пущанські, Горенські та Мошунські читачі до нас додому прийдуть". Сміх та гріх Збирався писати по усіх підсумках, і по Раммштайну, і по візиту Зпленського, але доведеться розбити. Вийде короткий допис, Слава Богу.

Як і передбачалося, цей Раммштайн виявився самим провальним за всю історію формату. І це не намагання накинути гівно на вентилятор - це суворий факт. Я писав, що нам будуть надавати пакети допомоги під назвою радянського автомата ППШ - "Пакети Підтримки Штанів" рівно до того моменту, коли нове керівництво МОУ у особі пана Умерова не увійде у курс справ, не доведе свою фаховість нашим союзникам. До того ми будемо отримувати лише те, що потрібно у Контрнаступі причому і об'єму "Розумного мінімуму". Так, нам дадуть системи ППО проти дронів, бо США, як я вже писав, вважають що основні удари по нашій енергетиці будуть здійснені за допомогою саме них, але на нові "Петріот" розраховувати ]найближчим часом марно.

Підкреслю ще раз - Я НІЧОГО НЕ МАЮ ПРОТИ ПАНА УМЕРОВА, але він доки ще підтверджує характеристику яку йому дав, скажемо так, американський військовий посадовець високого рангу який спілкувався з міністром двічи - "Досі виникають сумніви у його професіоналізмі, а зверхність та спрощений підхід до складних речей тільки віддаляють можливість досягнення перспективних домовленостей". Загалом сказано було зовсім не так дипломатично, але я цю оцінку на дипломатичний новояз переклав.

По факту - ми зараз проїдаємо спадщину "Старого МОУ", нове доки ще вчиться науці переговорів. Ще є погана новина. Пан Умеров на Раммштайні не зміг провести повноцінні переговори щодо довгострокової підтримки ЗСУ, він висловив свої пропозиції, але їх обговорення було визнаним "не на часі". Я думаю що час настане коли нове керівництво МОУ зрозуміє, що західні партнери не пан Ердоган і до них треба зовсім інший підхід. І пан Залужний ситуацію з перспективними домовленостями, на жаль, не виправить, бо саме МОУ повинно ці домовленості обговорювати та готувати контракти та договори. Паскудно. Що ще сказати. У мене останній час таке враження, що принцип від'ємного відбору, який практикує наша "Зелена влада", вже вийшов на рівень національної трагедії - я маю сумніви у те, що вона має реальну "Стратегію Перемоги".

Є і непогана новина про виділення Україні гранту у більше ніж мільярд доларів від США раніше анонсованого у Києві Блінкеном. Отримання грошей стало можливим завдяки призначенню пані Пріцкер наглядачем за нашою владою. До речі вона вчора мала зустріч з нашим Президентом, але доки ми не знаємо її конкретики окрім того, що вона повинна була представити Зеленському систему контролю за нашою владою зі сторони США та передати список вимог до неї. Подробиці післязавтра у звіті по підсумках візиту.

У мене все. Пробачте що засмутив, але краще знати реальний стан справ ніж вірити у нездійсненне.
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%