Сообщение #2499647 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
ЕРМАК. "СУДЬБА НЕ РЕЗИДЕНТА".

Розтікатися по площах не збираюся, часу обмаль. Мені набридло чути як запилений вініл твердження типу: "Ермак - агент ФСБ, він усі наші плани хуйлу здає". Давайте чітко прояснимо тему - WHO THE FUCK IS MISTER ERMAK?

1. Тема про його колишні "Зв'язки з бидлостаном" відмітається, причому не мною. Немає жодного українського політика який би не мав зв'язки з рашкою, ЖОДНОГО. Зв'язки, родинні, бізнесові, до 14го року мали усі, а більшість зберігала їх до повномасштабної війни. Кивати на те, що хтось "з кумою троюрідного свата водяру жер, а його п'ятиюрідний племінник у Росгвардії служить поваром", просто тупо і не додає плюсів до портрету "розслідувачів", Зв'язки Ермака були не просто перевірені перед тим як він долучився до переговорного процесу з США - він три місяці фактично перебував під слідством яке вела Розвідспільнота США. Нічого такого "зрадницького" знайдено не було і Ермак був залучений до найважливіших переговорів - загальних з Салліваном про політичну підтримку Контрнаступу, і конкретних про розробку гарантій безпеки для України.

2. Не треба недооцінювати ворога, а Ермак ворог нашої Держави. Це людина вольова, розумна, хитра. Він до болі нагадує мені молодого товариша Сталіна. Той теж не ліз на перші ролі та не міг гарно "співати" як Ленін та Троцький. Але він чітко знав, що головне не "співати" - головне підпорядкувати собі партійний та державний апарат, а той перемеле любого "співуна". Леніна Сталін засадив під домашній арешт і той даремно писав з'їзду ВКПб листи де просив відібрати у Сталіна владу - останній їх просто забирав до свого "архіву". Троцького Сталін знищив спочатку організаційно через тодішніх "Слуг" - депутатів, а потім і взагалі вбив. І процес підпорядкування особисто Ермаку держапарату не припиняється ані на день. Єдині хто цьому протистоїть - США, які вважають Ермака основною загрозою для проведення реформ, в першу чергу Судової, в другу для завершення Антикорупціонної. Історія з бойкотом агентами Ермака конкурсу по відбору голови САП остаточно відкрила карти - Ермак "оказался под колпаком у Мюллера", вибачаюсь, Байдена. Свого американці добилися, але запам'ятали - хто чинив їм запеклий опір. І зараз Зеленський НА КОЖНИХ ПЕРЕГОВОРАХ З КОЖНИМ АМЕРИКАНСЬКИМ ПОСАДОВЦЕМ отримує по рогах за "державницькі" дії Ермака та Ко.

3. Ермак вже став для Зеленського Борманом для Гітлера - без його апарата Зеленський не може абсолютно нічого, ані річ підготувати, ані пиріжок заказати. А той користується організаційною беспомічнністю шефа і фактично став його шиєю яка повертає голову у потрібному їй напрямку. Зеленський відстоює свого "завгоспа" перед США люто, до остервініння. Він боїться до сказу остатися один на один перед системою котру вибудував Ермак бо розуміє, що якщо він підлеглого відставить, то вся ця система може посипатися, а як без системи йти на вибори? Як підтримувати рейтинг якщо апарат буде бойкотувати його "геніальні ідеї"?

4. Але той самий рейтинг Зеленського може зіграти з Ермаком злий жарт. Заради того щоби знищити Резнікова у державі довго роздмухували "запит на боротьбу з корупцією" і цей запит" тепер боляче б'є по самому Зеленському. Його вже вважають відповідальним за корупцію у державі, а корупція в країні у більш ніж переважної більшості населення асоціюється саме з іменем Ермака та його протеже Татарова. Поступово падає рейтинг Президента - на 8 пунктів за два місяці. Другого жовтня будуть нові дані по ньому і я майже впевнений, що падіння продовжиться. І коли ця тенденція дійде до краю, тобто до можливості не переобрання на другий термін. Зеленський може наважитися на рішучий крок і позбутися свого "завгоспа". І тоді той стане самою небезпечною людиною для України, людиною, яка дуже багато знає, людиною, яка вже має достатньо грошей щоби висунути на президентські вибори свою маріонетку та створити чергових кишенькових партійних "Слуг", людиною яка може реально стати провідником російського впливу. США не просто будуть воювати з Ермаком та його проектами - вони будуть його і їх знищувати. І саме тоді може стати реальністю пряма

державна зрада Ермака коли він побіжить за захистом до того, хто реально може його йому надати - до бидла. І ми отримаємо нового Медведчука.

Що буде надали - будемо бачити. Ситуація повільно, але стає такою, що або - або. Або Ермак піде по "проханню Президента", або його буде потрібно виносити. І це зроблять вже разом і українці із своїм "запитом на боротьбу з корупцією" і союзники котрі не люблять коли туземні корупціонери шкодять їх національним інтересам. . Будьте здорові і до скорої зустрічі.
 
+1
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%