Сообщение #2489499 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
ПАНЕЛЬНІ ПЕРЕГОНИ.

Ну що, панове, скоро вибори! Причому не у нас, точніше - не тільки у нас. І як завжди перед виборами Президента США наші вітчизняні політики рихтують свої рила, одягаються "покрасівше" і починають змагатися у перегонах під назвою "Зробіть мене улюбленою дружиною". У свій час у них брали участь усі наші топи, навіть, прости Господи, Янукович та, ще раз прости, Бойко. Вже почався перший конкурсний номер під назвою "Листування". І гріх мені без натяка на пробачення якщо не розкажу те, що знаю. Одразу кажу, що про листування наших панельних політиків з республіканським табором ми знаємо зовсім обмаль, тільки уривки інформації, а от щодо епістолярщини з демократами, то тут ми загалом ознайомлені. Ну-с, погнали зверху донизу про нашу "п'ятірку сміливих".

Зеленський демократам пише рідко і робить це зазвичай коли дуже сильно накосячив та потрібно вибачитися. А так - у нього є прямий зв'язок з АП Байдена і він використовує його щоби намалювати Президенту США свій портрет як єдиного хто здатен здійснити ключові для України реформи, зокрема Судову, та здійснити перехід нашої країни з пост-радянського минулого до західного майбутнього. Вдається це йому хріново і не тільки тому, що Байден добре знає ціну Зеленському та його обіцянкам (Жодного свого слова останній не держав і виконував свої обіцянки лише після пендалів Дядечки Джо), а ще й тому, що наш Президент почав небезпечну гру з паном Трампом з яким вже налагодив, вочевидь з подачі опального нині у АП США Ермака, активне листування. Про що там - не маю жодного поняття, але сам факт подібного листування дуже дратує АП і особисто Байдена, хоча це нормальна практика у цивілізованому світі. І зовсім не виключена у майбутньому ситуація, коли вже перед нашими виборами Зеленському у лоба прилетить демократичний американський бумеранг. З яким він наповненням буде? - доки невідомо, але фінансовий зашморг самий надійний з усіх зашморгів світу. Далі буде.

Вкрай складна ситуація у Порошенка. Він двічи стріляв собі у голову граючи у американську рулетку: в перший раз коли склав усі яйця у кошик Гілларі Клінтон після чого довго та трудно вибудовував стосунки з Трампом, а другий раз перед нашими виборами коли наказав Луценку реанімувати справу проти Хантера Байдена задля, цитую Луценка - "Ексклюзівної підтримки кандидатури Порошенка Президентом Трампом". Вибори Порошенко програв, а згодом їх програв і Трамп. Байден досі не простив Порошенку ту зраду і гарні стосунки між ними у епоху Обами переросли у бойкот Порошенка не тільки особисто Байденом - усім американським істеблішментом. Станом на зараз Петро Олексійович написав вже більше десятка листів з проханням порозумітися та пробачити його, але результатів майже немає. Єдине що йому вдалося - відновити хоч якийсь зв'язок з АП США через речницю Держдепу пані Донфрід. Вкрай малоймовірно що Порошенко відновить свої приязні стосунки з Байденом.
Чи відновить він їх з Трампом? Усе можливо, але у останнього є вкрай помітна риса - він ні во що не ставить невдах. І якщо радники намалюють Трампу картину фактичної немічності Порошенка як українського політика, політика який немає ніяких шансів здолати Зеленського, то з ним ніхто розмовляти не буде. Порошенко - видатний дипломат світового класу, але зараз ситуація така, що потрібно диво щоби Петро Олексійович повернув прихильність США та повернувся у велику гру в Україні.

Кличко у свій час був єдиним з українських політиків хто мав гарні стосунки з Трампрм перед його двобоєм з Клінтон, він же був першим хто його привітав з перемогою. Ці зв'язки залишились досі і навіть інтенсифікувалися в останній час - листування стало регулярним. Також у Кличка принаймі були досі прекрасні стосунки з Байденом. З ним єдиним особисто зустрічалися Блінкен та Нуланд під час спільного візиту до Києва, а під час недавнього візиту Блінкена він отримав прямий зв'язок з АП США.

Зараз Кличко на коні - регулярні зустрічі з конгресменами та мерами США, виступи на урядових заходах та все таке інше, але, будемо відверті, його бачать переважно як запобіжник для Зеленського з його впертим спробами узурпувати владу в Україні, а не як реального його супротивника. Корупційний бекграунд тягне та буде тягнути Кличка на дно, а позбуватися своїх "любих друзів", зокрема Палатніка, він не збирається.

Пише листи пані Тимошенко. І теж обом американським кандидатам. Про що пише Трампу, можна здогадатися - "Візьміть мене таку красиву". Вона колись реально вміла очаровувати таких як слабкий на лестощі Трамп, але зараз... Дуже важко уявити ситуацію у який Тимошенко зможе хоч трошки наростити свій плінтусний рейтинг, а Трамп, як я вже зазначав, не терпить безперспективних невдах. Зовсім погано з переговорами з Байденом - вже три роки не було відповіді від останнього на жоден з її численних листів. Тут ігнор ще гірше ніж у Порошенка.

З"явився новий персонаж епістолярної драми під прізвищем Арестовіч. У цьому випадку є інформація про його листування з Трампом - у ньому наш Нарцис пропонує себе як єдину людину яка зможе очолити справжню боротьбу з корупцією в Україні та єдиного, хто зможе провести "Конструктивні переговори з путіним". Цікаво що листа точно з таким же змістом він відправив і на адресу Байдена. Тут можна сказати тільки те, що жоден з американських лідерів не поставить на людину без "золотого запасу", тобто одинака без партії та без грошей,яким би цікавим він не був. А у нашому випадку цікавість Арестовіча дуже обмежена нарцисичною сутністю, безпринципністю та очевидною манією величі. Бийте мене, але я не бачу майбутнього у котрому Арестовіч за підтримки США вривається до топу української політики.

Отакі у нас зараз веселі перегони. Про розвиток подій, звісно, буду розповідати, а на цей час у мене все. "Напишіть мені листа, а краще замалюйте".
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%