Сообщение #2489492 Просмотреть на стене →

Sergey Khlan

Пост щодо самогубства Геннадія Лагути визвав дуже бурхливу реакцію херсонців, які відкрили для себе дещо нове про перший період вторгнення. Хоча звісно не все.

Тепер з приводу Колихаєва, який теж зіграв свою роль і думаю не останню.

Насправді дуже дивним виглядає, що Колихаєв, який зник більше року тому, виплив в якості військовополоненого буквально в один момент зі смертю Лагути.

Не будую теорію заговорів, що Лагуту вбили, щоб Колихаєв міг повернутись. Але цілком допускаю, що саме тому Колихаєв і з’явився, що Лагута закінчив життя самогубством. Бо заважав.

Наприклад, Лагута міг би розповісти, як намагався зупинити Колихаєва, який в перший тиждень вивіз з порта дизпаливо на мільйон доларів для танків. При тому, що наших танків в Херсоні вже не було. Точніше танки були, але не наші.

Міг би ще розповісти, що саме Колихаєв буквально за кілька тижнів повернув з Сочі зрадника Філіпчука, який став мєром Каховки у окупантів.

Міг би розповісти, як вимагав від Колихаєва закупити паливо для людей, які виїздили з окупованого Херсону. Замість цього Колихаєв запускав фонтан, облаштовував парки та газони вже в окупованому місті.

Це зараз нас неймовірно обурює таке використання бюджету, а тоді багато людей захищали Колихаєва, який за наші ж гроші допомагав росіянам утримувати вкрадене у нас місто. Потому что нет разниці какая власть в Киеве - украинская или российская, Херсон должен быть красивым!

А тим часом люди за будь-які гроші купували бензин, щоб покинути окупований Херсон. Для них була різниця.

Але вже не розповість.

На мою думку Колихаєв це троянська конячка, якого готують на роль Савченко. Такий же мученик, який страждав за нас в російському полоні. Проте повертати його треба. Хоча б заради слідства, бо кому ж не цікаво ті самі перші дні?

Повторюю, я не вірю, що Лагуту вбили, але вірю, що через тиск та залякування його довели до такого стану відчаю. Йому було що сказати слідству, яке колись буде. В це я теж вірю.

P.S. До речі, повернення Колихаєва в Україну як військовополоненого (а він військовий?) має дуже засмутити Філіпчука. Він стає для росіян небажаним свідком щодо ролі Колихаєва, а тому його чекає доля Стремоусова.

Хоча у Стремоусова не все ж так погано - навіть пам’ятник зробили.
 
Последние новости
Виталий Пономарев: «Рух» не будет специально настраиваться на игру с «Динамо» Илья Забарный: «Спасибо за сезон! Следующая остановка — Евро!» Іспанські ЗМІ описали гру Довбика, Циганкова і Яремчука: що журналісти зрозуміли з українського дербі Журналіст: "Головне, що пенальті у матчі "Динамо" - "Кривбас" не вплинув на жодні турнірні позиції" Легіонер "Динамо" потрапив на чемпіонський постер своєї команди «Матч с «Динамо» — своеобразный финал. Это будет один из важнейших матчей в истории нашего клуба», — защитник «Руха» Роман Яремчук — Фьюри: «Спокойной ночи, Тайсон» (ФОТО) Болельщики назвали лучшего игрока матча «Динамо» — «Кривбасс» Игорь Суркис — Александру Усику: «Ваша воля к победе является настоящим примером для представителей всех видов спорта» Сергей Ребров: «Я всегда на связи с Миколенко, надеемся, что он начнет тренироваться в общей группе 30 мая»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%