Сообщение #2488827 Просмотреть на стене →

ЯК ВИВЕСТИ ЗЕЛЕНЬ?

Так. Чітко, стисло та максимально ясно відповідаю на питання - як нам, українцям, знищити "зелену" плісняву?

До наступної осені рейтинг як особисто Зеленського, так і його "Слуг" буде повільно, але впевнено, падати. Причин тому декілька, ОБ'ЄКТИВНІ ТА СУБ'ЄКТИВНІ. .
1. Втома умовно "нестійких" від війни. Особливо тих, хто не воював, але колись підтримував проросійські сили України. Таких серед електорату Зеленського приблизно третина.
2. Кожна хвиля мобілізації - мінус проценти. Об'єктивно - вона необхідна щоби Контрнаступ досяг успіху, тобто ЗСУ вийшли на заплановані кордони. Суб'єктивно - мало хто хоче йти на війну.
3. Влада персоніфікована. ЇЇ провали та досягнення - все це за чи проти Зеленського. Зараз Президента вже вважають відповідальним за корупцію у Державі. Оприлюднення фактів РЕАЛЬНОЇ корупції - мінус проценти. Реальним стає перехід з "Відповідальності" до "Прямої провини" при грамотній піар-кампанії.
4. Пентагон та КОШ США у особі генерала Міллі вважають, що Україна навряд чи зможе повернути усі окуповані території військовим шляхом. Такої ж думки й у АП Байдена. Україні у особі Зеленського доведеться вести переговори з хуйлом чи його наступником після виходу на "Лінію 24". Це буду значний удар по рейтингу особисто Президента та "Слуг" котрі голосували за заборону переговорів.
5. Посилення фіскального тиску на бізнес яке практикує з благословення Зеленського Гетьманцев, об'єктивно призведе до зубожіння як бізнесу, так і населення.

Це основа. Що потрібно робити щоби падіння переросло у невідворотню тенденцію?

1. Вкрай необхідно створити на основі скуплених "сміттєвих" ТБ- Каналів новий медіа-пул який не буде пов'язаний з жодною старою політичною силою України, але буде себе позиціонувати як такий, який має явний, але не доведений зв'язок з нашими заокеанськими союзниками. Як це зробити - чудово продемострував у свій час Медведчук. . Це вкрай потрібно зважаючи на те, що для абсолютної більшості електорату усе, що каже умовний "Прямий" то є "Білий шум - на їх викривання" не зветає уваги ніхто окрім поціновувачів пана Порошенка.
2. Створити першу реально опозиційну парті. яка буде працювати по американським лекалам з урахуванням української специфіки. Партія повинна створюватись знизу при технічній підтримці волонтерсько-громадськими активістами які не мають корупційного бекграунду, але мають стійку позитивну оцінку серед населення. У процесі вона може залучати до своїх лав "опальних" політиків репутація яких була знищена на заказ влади і чорний піар проти них доведений у тому рахунку у суді.
3. Основа медійної кампанії проти "зелених" - "гіперболізовані викривання". Кожен злочин, "пройоб", вибачаюсь, прояв непрофесіоналізму, нехлюйства влади повинен висвітлюватися як національна катастрофа з прямою відповіддю - хто у ній винен.
4. У жодному разі, ніяким чином. Нова Опозиція У ПЕРЕДВИБОРЧУ КАМПАНІЮ не може вести переговори про коаліцію з жодною зі старих політичних сил. Піти на це - поховати себе на корню. Поставлять ярлик - "приховані порохоботи" чи інші боти і увесь антирейтинг "старих" вони приймуть на себе.
5. Головне. Нова Опозиція повинна .мати чітку базу у вигляді "Національної ідеології" яку можна "продати" електорату. "Армія.Мова.Віра" - ідеологія апріорі меншості. А ось, наприклад, "Наука. Заможність. Сильна нація" - спрацює. "Збагачуємося, українці, бо ми того варті"! - під зважену програму послаблення податкового тиску на всіх "напрямках", обіцянка прийняття державної програми навчання української молоді у кращих інститутах Заходу та "програмні" майбутні преференції українському бізнесу - це електорат "з'їсть".

Це дуже стисло та не розгорнуто, але це те, що може відправити "зелену владу" на смітник. усе інше - утопія і збереження зелені не тільки ще на строк, але й на десятиліття.

Павлюченко
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%