Сообщение #2487357 Просмотреть на стене →

#VIVAVIVAУКРАЇНА #історія #суспільство #світовіЗМІ #Міжнароднеправопринципитазастосуванн #раша
Nato should respond more aggressively to Russia, says Polish general
Rajmund Andrzejczak also said North Korea will not sell weapons to Russia without agreement of China
https://www.theguardian.com/world/2023/sep/06/nato-should-respond-more-aggressively-russia-polish-general-rajmund-andrzejczak
НАТО має більш агресивно відповідати Росії, вважає польський генерал
Раймунд Анджейчак також заявив, що Північна Корея не продаватиме зброю Росії без згоди Китаю
Він виступав на Карпачському економічному форумі в Польщі, під час якого закликав аудиторію подумати про довгострокову економічну ціну військової поразки України.
Посилаючись на неодноразові погрози Росії застосувати ядерну зброю та розміщення російської тактичної ядерної зброї в Білорусі, Анджейчак порівняв Росію з гангстером, який несе зброю до столу, і сказав, що для порівняння Захід прибуває без зброї в панамці.
Він сказав: «Схоже, ми маємо справу з гангстерами, божевільними поганими хлопцями. Всі пішли в парк і курять сигари, гангстери кладуть зброю на стіл, а ми в панамських футболках і кажемо: «Ну, у мене є рушниця, але я залишив свою вдома, а моя дружина не любить слово.'
«НАТО є організацією ядерного договору; він має бути набагато активнішим і сильнішим щодо росіян.
«У 70-х і 80-х роках 30% бомбардувальників B-52 літали постійно і мали ядерну зброю з готовими до дій пілотами. Сьогодні перед нами стоїть завдання вимовити слово B61 [основна термоядерна гравітаційна бомба США], тому давайте змінимо наративи.
«Що з нами не так? Росія все та ж, і ми маємо ситуацію в сусідній країні, де Росія публічно заявляє, що розміщує ядерні системи в Білорусі, а що ми робимо в нашій панамській футболці?
«Я не хочу сильно загострювати, але що не так з нашим словниковим запасом? НАТО є ядерною організацією. Повна зупинка."
 
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%