Сообщение #2486312 Просмотреть на стене →

ЕПІТАФІЯ?

Ну що, панове, здається все - приїхали. Президент України надіслав США свого роду "Подання про відставку" нинішнього керівника МОУ. Він вважає, що "Неможливо знищити чи хоча би скоротити корупційний шлейф який тягнеться за міністерством вже більше року без заміни керівника. Ми не можемо ігнорувати суспільний запит на боротьбу з корупцією саме у МОУ як ключовому міністерстві під час війни. Репутаційні втрати влади перевищують будь які її надбання у разі збереження пана Резнікова на посаді. Заради єднання нації я прийняв рішення замінити чільного голову МОУ на пана Умерова чию кандидатуру я направляю на затвердження". Зеленський пише, що як і раніше пан Резніков не має нічого проти свого призначення послом у Великобританію і підкреслює, що висунення кандидатури Умерова на нову посаду не лобіював опальний голова ОПУ Ермак (що є правдою - той лобіював призначення Камишина навіть після його провальних. переговорів з "Боінгом").

На 90 відсотків США більше не будуть "воювати за Резнікова", що вони з успіхом робили з часів "Яйцегейту" - не можна заставити працювати плідно того, хто втомився і працювати не хоче. Хоча "10 відсотків надії" ще залишаються.

Резніков - людина честолюбна. Він вважав що вдала робота у МОУ стане йому трампліном для подальшої політичної кар'єри, а посада виявилася "суцільною Голгофою" (його вираз), яка перекреслила його наміри. Вольному - воля. Покидьки Шабунін, якого особисто "образив правдою" Резеіков на початку війни, Ермак, який працював як дизель у Заполяр'ї заради знищення репутації потенційного конкурента Зеленського на виборах, кляте хуйло, яке робило усе для гальмування поставок західного озброєння Україні - усі можуть радіти - скоро скоріш за все здійсниться їх "голуба мрія" і "найкращій міністр за всю історію України" на думку голови Пентагону Остіна та багатьох його колег з Держав-Союзниць України піде у відставку.

Вашингтон вже попередив, що переговори про надання Україні ракет ATACMS "буде відкладено до завершення спецперевірки пана Умерова та до реального підтвердження особистого його професіоналізму та наслідування курсу старого керівництва МОУ". Майже напевно Україна не отримає попередньо узгоджену поставку 150 танків "Абрамс" до початку наступної весни, та ще багато чого не буде, не хочу каркати. Ну а на останок хочу коротко нагадати - що було зроблено паном Резніковим та очолюваним ним міністерством.

Усі перспективні договори на поставку зброї вів Резніков. Україна почала війну озброєна радянським мотлохом - зараз має майже повну лінійку західної зброї окрім ракетної - літаки скоро будуть. За ініціативи Резнікова була створена Рада Громадського Контролю у МОУ, вперше за історію України був налагоджений випуск боєприпасів, крилатих ракет, БПЛА великої дальності, "запущені у серію "Богдана", "Нептун", надійшло та ще надходить обладнання для заводів Укроборонпрома які будуть випускати нові, вже вітчизняні, системи озброєння, зокрема ракетного... список можна продовжувати. Розумні люди повинні пам'ятати - кого у тому числі це заслуга, але чи треба це нашим "корисним ідіотам хуйла"? Не впевнений - цим йолопам мізки вже не увімкнути.

Стартувати у політику з посади посла у Великобританії неможливо, це моя думка, хоча пан Резніков і мріє звідти керувати створенням першої української партії західного зразка. Можу сказати що нинішня Адміністрація США дуже розчарована рішенням пана Резнікова піти - воно ламає її плани по створенню реальної опозиції Зеленському та Ко на майбутніх виборах. І нічого нам не остається окрім як "жерти" кандидатуру Кличка як єдину альтернативу нинішній владі. Сумно.
 
+2
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%