Сообщение #2486063 Просмотреть на стене →

Призначення Рустема Умєрова міністром оборони стане, мабуть, найкращим рішенням Президента.

Про дії людини на майбутній посаді найкраще говорять її результати на посаді попередній.

Ми в ЦПК впритул подивились, чим займається Умєров у Фонді держмайна і побачили лише позитивні результати. Йдеться про орган, який завжди був однією з найбільш корумпованих клоак.

🔘 2300 держпідприємств перебувають в розпорядженні Фонду. Кожне із них проаналізували: 18% — спрямували на приватизацію, приблизно 80%, як неефективні, — на ліквідацію.

🔘 Від продажу зазначених вище об'єктів Україна отримала 3,8 млрд грн (рекорд останніх 10 років) + понад 660 млн грн ПДВ і + зобов'язалися виплатити 732 млн грн боргів (перед працівниками та бюджетом).

🔘 А ще – детінізація 700 тисяч гектарів сільгоспземель і підготовка до оренди їх через Прозорро;
🔘 а ще дохід від оренди держмайна зріс в 3,3 рази;
🔘 а ще Сили Оборони отримали 600 тисяч квадратів нерухомості;
🔘 а ще сотні малих і середніх бізнесів придбали об'єкти до 1 млн грн;
🔘 а ще підготовка до продажу через Прозорро російських активів.

Результати у Фонді держмайна говорять самі за себе.

Відносно тези, що Умєров - "далека від війни людина".

1⃣Умєров з перших днів війни веде непублічну роботу з постачання важкого озброєння. Він часто тихо робив ті речі, які в Міноборони провалювалися.

2⃣Умєров – важливий член групи, яка веде всі закриті перемовини щодо звільнення віи‌ськовополонених.

3⃣Рустем - один з небагатьох у владі, хто має цілісне стратегічне бачення, як має працювати сектор безпеки та оборони. Менеджер з практичним досвідом управління складними командами, чого бракує нинішній команді в Міноборони.

4⃣Рустем не раз був у США з візитами на тему озброєння і добре знає, як працюють наші американські партнери. Він талановитий переговорник з ідеальною англійською та освітою в США.

5⃣Цим призначенням Зеленський остаточно закриє спроби будь-кого переконати нас відмовитись від Криму. Уявіть, приїздить Міністр оборони України, один з провідних лідерів кримських татар, на переговори до союзників, а йому там кажуть: "Навіть не думайте топити Чорноморський флот РФ, бо Крим та флот - це червона лінія путіна", "Крим завжди був російським". Нуну.

Сам факт призначення кримського татарина Міністром оборони України - це потужне повідомлення світу, як Україна планує завершити війну 🇺🇦
 
+4
Последние новости
Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%