Сообщение #2484531 Просмотреть на стене →

🪖По формі для військових. Відбувся комітет. Були ЗМІ, і думаю самі опишуть деталі та емоції.

Якщо коротко:

Акт 1: виступ Міноборони

🔹 Міноборони підтвердило, що так 25.08.2023 року почали працювати з компанією з турецькою компанією «Vector Avia». І так, на 30 млн доларів. І так з преоплатою 100%. Хто привів, хто вів перемовини, хто навіть підписував документи не знають?
🔹 На питання, чи перевіряло МінОборони цю компанію - сказали так. Що засновник і директор громадянин з України пан Плетньов, який раніше ніколи не займався чимось подібним не знали. Що сайт створений вже після підписання контракту не знали. Потім теж, про те, що фігурував у кримінальних справах по постачанню форми не знали.
🔹 Вже самі говорять, що інвойси, які оприлюднив Ніколов, можливо реально справжні, але вони не знають точно.

Але з виступу МінОборони ми отримуємо інформацію що:
❗️Така фірма була
❗️Що її начебто перевіряли
❗️Що була повна передоплата
❗️Що форму прийняли і акти підписали.

Акт 2: Мій виступ
🔹Достаю факти про фірму: і про засновника Плетньова. І про сайт. І про кримінальні справи по яким вони вже попадалися з заниженням ціни (тільки поставка була через Молдову), і по невідповідність якості та стандартам їх форми (справу вів НацПол, а потім у них забрало СБУ). Звичайно про справи Міноборони сказали, що не знали
🔹 Дуже просто доводжу, що інвойс який показали МінОборони - підробні. Показую як працює експортні декларації в Туреччини і …. Оприлюднюю інші документи: після яких зрозуміло, що інвойси в журналісткому розслідуванні правдиві. А у Міноборони підробка)
🔹І переклад постачання дуже дивний. І податковий номер Міноборони. Коротше тут швидко зʼясували всі деталі по документам.
🔹Показую, як на одній партії ціна форми перетворюється з 120 тисяч $ вже на 420 тисяч $, а далі перелік таких поставок.
🔹Ну і далі рахуємо вагу: яка навіть у брутто (тобто з пакуванням та коробками) свідчить, що куртка менше 1 кг… що значно нижче зимової куртки.

В принципі далі все вже було зрозуміло)

Акт 3: Дискусія

🎆Була ще спроба спецефектів, коли Міноборони витягла куртку типу від тієї фірми і типу хотіли показати, що вона зимова.

Але ми швидко зʼясували, що форма з іншої партії. І це не та партія по якій було заниження ціни. І не та, по якій зараз СБУ веде справу по якості. Та і важить явно більше. Та і перевірити хоч якось звідки ця форма неможливо) Коротше, не зайшли спецефекти) Спроба ввести в оману журналістів та депутатів теж)

🏁Закінчилось тим, що далі ми намагалися дізнатися як людина за межами України підписала в Україні контракт? Або хто вів перемовини? Або чому обрали саме цю фірму? Як пройшла оплата? Чому не знали про дві кримінальні справи? Багато питань)


я тихо офігеваю. І, що цікаво, навіть за підробку документів нікого не посадять
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%