Сообщение #2473072 Просмотреть на стене →

ЧИ Є У УКРАЇНИ МАЙБУТНЄ? АМЕРИКАНСЬКИЙ ПОГЛЯД.

Є у Держдепі США контора яка чимось схожа на анекдотну КПРС - "Вам не хер думать, за вас партия думает, ваше дело - работать". Зветься вона Східно-Європейській Відділ Держдепу США. Працює він за принципом - "Хто не думає про майбутнє до того не прихильно доля" і у цьому контексті він видав товстий такий "гросбух" у якому розклав по полицях - що та як потрібно робити українській владі щоби наша Держава та її громадяни були заможні, успішні, а Україна розвивалася набагато більш високими темпами ніж європейські держави. Усе викладати з проектами законів та урядових постанов які повинна прийняти наша влада я не буду - довгенька "новелла" вийде, але дві речі, які, на думку американців, мають вирішальне значення для розвитку Держави, я спрощено та вибірково таки видам.

Демографія.

Скільки нас залишиться після війни у кращому та у поганому випадку - ці цифри я не дам, не хочу шокувати людей. А от що повинна зробити українська влада щоби ситуацію виправити, причому не після війни, а "ще вчора", я вибірково дам.

1. ВРУ повинна прийняти нову редакцію Закону про "Захист Материнства та дитинства" де передбачити прогресуючи податкові пільги для сімей з двох, трьох та більше дітей.
2. МІД повинен розпочати, а США готові виступити посередником та лобістом України у майбутніх переговорах, з державами які прийняли українських біженців. Наша Держава повинна домогтися прийняття національних законів про примусове повернення біженців навіть якщо вони знайшли собі роботу, але тільки у випадку якщо їх житло не зруйноване. 3. Повинен бути введений "драконівський" податок для бездітних осіб у випадку коли вони МОЖУТЬ їх мати.
4. ВРУ повинна прийняти Закон про першочергове надання земельних ділянок, та БЕЗВІДСОТКОВИХ іпотечних кредитів сім'ям, або одинакам, які мають три та більше дитини. США готові провести переговори з ЄС та іншими союзниками та прийняти участь у фінансуванні цієї програми.
5. ВРУ має передбачити у Законі про Захист материнства та дитинства надання можливості безкоштовно скористатися послугами пластичної хірургії жінкам з трьома та більше дітьми (перелік з 14ти видів). Цю норму я виділив на свій смак, бо вважаю її якоюсь дивною. Але то жінкам вирішувати, мені просто цікаво - спрацює це чи ні.

Економіка.

Зосереджуся на двох речах з "товстого" переліку потрібних для здійснення "українського економічного дива".

США вважають недоречним та шкідливим пришвидшений вступ України до ЄС. Причина - Україна законсервує свою економічну відсталість, не зможе вести національну агресивну протекціоністську промислову політику, буде мати дуже вузьке "вікно можливостей" у податковій сфері. Америка вважає необхідним заморозити як мінімум на 10 років вступ України до ЄС, а за цей час знищити податки до рівня "нижче нижчого" будь якої держави ЄС з тим, щоби здійснити "Економічний прорив та відновлення економічної потужності Держави, досягнення нею як мінімум рівня економічного розвитку Словаччини, а лише потім вести переговори про вступ до ЄС.

Загалом США вважають за потрібне скорочення податків протягом п'яти років до рівня який був у США при Рейгані, та й взагалі - у рекомендаціях дуже багато елементів "Рейганоміки", зокрема відсутність податків на надбагатих у разі, якщо вони будуть спрямовувати ці гроші на розвиток промисловості.

Цікава ремарка. Борис Джонсон, вже перебуваючи у відставці, зустрічався у Флориді з Трампом та переконував того підтримати Україну та її особистий шлях розвитку, відмінний від приєднання до ЄС. Також він зустрічався з Байденом у Вашингтоні з яким мав таку ж розмову. Після візиту він вже у Києві особисто повідомив Зеленському, що Трамп та Байден не проти обговорення можливості створення договірної основи для майбутнього умовного "Союзу трьох" у якому Україна буде мати такі ж особливі стосунки з ЄС як Великобританія, але буде мати на порядок більший рівень політичного та економічного суверенітету ніж у ЄС.

Павлюченко
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%