Сообщение #2460795 Просмотреть на стене →

ПРО УКРАЇНСЬКУ ПЕРЕМОГУ ВІД США.

Більш за все у ТГ я обожнюю коли мене читають дупою. От прямо беруть, вставляють у задній прохід монокль, та пішли шукати в прямому тексті прихований за особистим лайном месседж. А його нема!! Все прозоро як кришталь! Яке щастя що я від цього лайна у відпустці. Якщо б ще Адмін спокій дав - я був би зовсім щасливий.

Спочатку питання до шановного панства - яку ціну особисто ви готові заплатити за Перемогу і що ви взагалі вважаєте за саму Перемогу? Я можу розповісти про своє особисте бачення, але воно відсотків на 90 співпадає з баченням нашого головного союзника,тобто США. Тепер риторичні запитання і такі ж відповіді від Дядечки Сема..

"Що США потрібно від України, чому вони нам допомагають"?
США потрібні "Форпости демократії проти диктатур" по всьому світу, форпости в Азії типу Тайваню проти Китаю, форпост у Європі проти РФ. У форпостів два завдання:
1. Стримувати військові машини диктатур, бажано без відкритого військового конфлікту.
2. М'якою силою демонструвати своїм візаві переваги демократичного способу життя, демократії повинні бути заможнішими та незрівнянно більш вільними ніж диктатури.
Україна зараз - новостворений форпост. Крапка.

"Чи може бути форпост більш привабливим у порівнянні з диктатурою якщо його знищує війна"?
Ні, не може. Війна не може тривати до більш ніж критичних втрат серед населення форпосту та його економічної катастрофи. США НІКОЛИ не приховували своїх намірів - після закінчення Контрнаступу повинні бути переговори про мир між Україною та рф. США не цікава одвічно воююча Україна - з держави під постійними ударами неможна зробити "конфетку".

"Чи може рф вести війну ще декілька років тим самим виснажуючи Україну та її союзників"?
Ні, категорично. Економіка рф, згідно з прогнозами російського ЦБ, починає економічне "піке з прискоренням" вже восени. Це тема окремої доповіді, але чотири факти я наведу.
1. У рф вже півтора роки "катастрофічний відтік капіталу", це Набібулліна, та майже повне припинення реальних інвестицій у економіку.
2. рф живе у борг по факту проїдаючи залишки ЗВР.. За оцінками усіх, абсолютно усіх біль-менш серйозних міжнародних економістів грошей на війну рф вистачить ще максимум на рік після чого буде економічний колапс який спіткав Німеччину під час Першої Світової Війни.
3. рф фактично заблокована від високих технологій і не може їх купити. І США. і Китай, і ЄС не продають їй нічого з сфери високих технологій, Китай тому, що в перспективі бачить територію рф своєю, США задля перетворення бидлостану у слабкий світовий сировинний придаток з загниваючою економікою який повинен контрольовано сконати у найближчі 50 років.
4. Той самий "мобілізаційний потенціал" яким дуже хизується рф та дурноголові її посіпаки вже 50 років не має майже ніякого впливу на перебіг бойових дій. По мірі насичення ЗСУ сучасним західним озброєнням та отриманням сучасної бойової авіації вже у наступному році, а також після повного розгортання ракетної та дронової програм України, казати про те, що плотина з дохлих мобіків стримає ЗСУ зможе тільки навіжений. Араби теж свого часу намагалися знищити Ізраіль аж декілька разів маючи більш ніж десятикратну перевагу у ОС.. Мені нагадувати - чим це скінчилося? А українці воюють ніяк не гірше евреїв.

США вважеють за вкрай необхідне скінчити війну не пізніше початку літа наступного року. Навіть якщо не всі українськи території буде звільнено. Перспектива "Поступового знищення РФ, доведення її до стану напіврозпаду" - незмінна та не буде змінна навіть якщо прийде знову Трамп - це консолідована позиція майже усього американського істеблішменту. Своєї проміжної, заявленої ще минулого літа, цілі - "Ми зробимо так, що рф більше в принципі не зможе піти на агресію", вони без сумніву доб'ються. Потрібен мир щоби зробити з України взірець для занепадаючого бидлостану. І, на думку США, взагалі не дуже важливо - чи зостануться у бидла до пори якісь клаптики наші території? - все одно вирок рф підписаний і вони при любих обставинах згодом повернуться до України.

Павлюченко
 
Последние новости
Шапаренко провів 200-й матч у кар'єрі В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%