Сообщение #2459710 Просмотреть на стене →

Ракета сильно схожа на С200. Чия вона - тут може бути все, що завгодно.
Місце влучання:
Задній двір банку, він же "музєй ісскуств" з чапаєвими і анками. Задній двір "Чєхов Сад"-у і Якоїсь Будівлі, яка хз що робить. Колись було збіговисько різних адвокатсько-бухгалтерських контор. Але винтиляція там промислова. Напрямок ракети - на паливні термінали в порту, якби вона пролетіла ще 2 км. Тож у випадку, якщо вважати траекторію ракети "автентичною", а не зміненою роботою РЕБ/ППО, то ціль порт, і це жирна ціль.
А якщо щось по місцю влучання, чого я не знаю, звиняйте.
там ж, на перевулку Глушко є будинок з червоної цегли, *свого часу був обвішаний вивісками з всякими адвокатськими і бухгалтерськими конторами*. При тому що вентиляція в нього промислова. Не знаю що там було тепер. Що там могло ховатися - хз. Може якесь КБ.
Також зазначу що мої відомості мають 14-річний лаг в часі, а все швидко змінюється в містах.
ps: Не довіряйте(повністю) позначкам на картах Гогл. У випадку з Таганрогом вони часто неправильні. Можливо це зроблено спеціально, бо місто насичене воєнними об'єктами, не знаю. Наприклад "банк" на карті не там де позначка, а там , де позначка "Музей ісскуств".

Люмьєре
 
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%