Сообщение #2458970 Просмотреть на стене →

НІ ПРО ЩО. ПРО ВДЯЧНІСТЬ ТА КОНТРНАСТУП.

Ну нарешті я дочекався славетної миті, коли наш Президент таки висловив подяку союзникам за нову зброю для ЗСУ і сказав, що завдяки їй наш контрнаступ має пришвидшитися. Не пройшло й два роки. А треба було до цього розганяти усім ОПУ "зраду" про "союзники недостатньо зброї дають" та хамити керівникам союзних держав? Ну так - "недостатньо" - тільки дали пакет на 1,1 мільярд, так через 10 днів ще 400 мільйонів, на підході ще 2.. А це тільки США - Німеччина "увійшла у графік", Британія, Франція, Нідерланди, Болгарія ... Вони погані? Я би на місці Зеленського кожен "відосік" починав з дяки воїнам та поіменно дякував усім союзникам завдяки яким ми елементарно існуємо як Держава та Нація... Ладно, це емоції, тепер по контрнаступу та зброї для ЗСУ.

Чим завжди були славетні американці? А тим, що отримавши "по рогах" як було у Перл-Харборі, у В'єтнамській війні, та багато де, вони робили зі своїх поразок дуже швидкі висновки і максимально швидко "переналаштовували" війська та промисловість. Невдалий контрнаступ ЗСУ під Малою Токмачкою був діжкою льодяної води за комірець американських та наших військових - КОШ США брав саму безпосередню участь у плануванні операції яка нам коштувала більше двох десятків одиниць важкої бронетехніки - підірвалася на мінних полях, а потім ще по наводці отримала від авіації бидла. Міллі ОСОБИСТО вибачався перед Залужним за невдалі "настійливі рекомендації" і обидва штаби відкорегували плани. Більшість підбитої техніки відремонтували, дещо поїхало до Німеччини, була надіслана заміна та ще зверху неї, а ще системи ППО та системи розмінування. І зараз УСІ американські посадовці, і Міллі, і Салліван, і Кірбі, і Байден, кажуть про майбутній успіх. Кажу про це і я.))

Вже скоро будуть гарні новини з поля бою. Повернеться "Зернова угода" - хуйло знову програв "ставку на підвищення" і "великий дипломат" домігся триндюлини навіть від Китаю. Будуть заколоти у бидлостані - то зараз хуйло за допомогою Шойгу та Золотова перехопив ініціативу та атакує Патрушева та Бортнікова та їх креатури - Пригожина та Гіркіна та "іже с ними", але після поразок ця пружина має розпрямитися та так довбанути по плешивій макитрі, що вона може і не витримати.

Все буде відносно добре і точно так, як нам потрібно. І не забувайте, що вдячність тим, завдяки кому ми існуємо, тобто ЗСУ та Союзникам, е вищий прояв порядності кожного українця. Перемога вже близько.

Павлюченко
 
+4
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%