Сообщение #2437913 Просмотреть на стене →

ТРИ ПОЗИЦІЇ США.

Допис коротенький, він є відповіддю тим, хто вважає що Штати "ссуть росію".

1. СЩА вважають Крим територією України в межах якого дозволено використання усього спектру наданого Україні американського озброєння та озброєння у якому використані американськи комплектуючі.
2. США не мають жодних заперечень щодо позиції України - "Крим повинен бути звільнений", і не забороняють Пентагону та КОШ допомагати планувати операцію з метою повної деокупації.
3. США мають застереження щодо використання Україною ракетної зброї з американськими комплектуючими по території рф: вона може використовуватися виключно проти військових об'єктів, проти об'єктів ВПК (американці давно підштовхують наше керівництво бити по авіа та ракетних заводах), та прикордонних скупченнях живої сили супротивника.

Американці не ссуть нікого. І якщо їх зачеплять - бидлостан припинить своє існування. Він припинить своє існування також у випадку використання ЯЗ по території України, це позиція офіційна, вона була доведена російський стороні Директором ЦРУ восени минулого року. Той, хто каже що "Америка ссить" - дебіл з коцнутими совком мозком. США не бажають мати на свою дупу ядерну війну - їм є що втрачати. І Україна - не привід щоби в неї вступати. Але троне хуйло державу НАТО чи Японію з Південною Кореєю та Австралією - за Штатами не заіржавіе. Той, хто у цьому сумнівається - або вище приведений дебіл, або людина, яка хріново знає історію Америки. І задача України на ближнє післявоєнне майбутнє - отримати Гарантії від США та союзників та зробити усе,щоби отримати статус "Головного союзника США поза НАТО". У перспективі - стати членом вірогідного новоутвореного військового блоку під дахом англосаксів. А про НАТО - краще забути. Зараз наша доля у наших руках. Переможемо, проведемо реформи - будемо "рідні сукини сини США" та Головним Союзником. Ні - будемо і надалі розшибати лоба об відкриті двері НАТО. DIXI.
 
+5
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%