Сообщение #2437705 Просмотреть на стене →

НА ВАШИНГТОНЩИНУ БАЙДЕНУ

Ну-с, панове, а життя то на болотах все "чудесатей та чудесатей", чорти б мене вжарили. І якщо по Саміту НАТО та Гарантіям Безпеки все було кришталево зрозуміло до події - я детально розповів про все заздалегідь, навіть про те, що Байден скаже Зеленському -" Дірку від бублика ти отримаєш замість НАТО без реформ, а будеш хамити, так ще й від Білого Орлана по лобі дзьобом", то по ситуації на болотах все ну зовсім "не так однозначно".

Саміт НАТО виявився дуже гіркою касторкою для російських еліт, причому настільки дієвою, що там зо вчора спостерігається справжній епістолярний пронос, причому на Вашингтон дядечку Байдену пишуть усі - і Герасімов, і Патрушев, і Наришкін начебто по наказу хуйла, і сам хуйло. Тільки про те, що знаю, а знаю я далеееко не все.

Герасімов по своєму "гарячому" каналу проінформував Міллі про його "Усилия которые приближают мир и урегулирование в Украине". та вчетверте запитав - чи будуть зараховані його зусилля (вочевидь це він про відсторонення занадто балакучого "Запорізького генерала" і не тільки, я так думаю) "в послевоенной жизни в контексте санкционной политики США". Тобто - "Я війська "прикручу", а ви мені потім гроші та віллу у Вайомінгу. Про відповідь не знаю нічого, але здогадуюся про її сутність - "А що ти можеш, старий імпотент"?
.
Написало хуйло. Тут все традиційно - "бла-бла-бла" про "Відповідальність за долю світу та про "стратегічну безпеку", а потім "ми вимагаємо введення мораторію на передачу Києву сучасних систем озброєнь, зокрема систем ПРО та літаків", а взамін хуйло готовий "в максимально короткий срок, до начала гарантированных предметных переговоров по урегулированию ситуации в Украине", отвести войска из Запорожской области". Про інші його мантри я вже писав - окрім них нічого нового. Тут все стабільно, відповідь 100 відсотково буде стара "На хер з України окрім Криму, потім поговоримо".

Написав Патрушев Тут цікавіше - він пропонує США домовитися про "Совместный, возможно ЧАСТИЧНО СИЛОВОЙ план" по відстороненню хуйла від влади. Патрушев стверджує, що його "Башта" вже зараз контролює як мінімум половину армії разом з її генералітетом та вищим офіцерством. Також він каже, що контролює майже усі потоки постачання до війська і "В момент после начала операции по отстранению Путина от власти "ЧВК "Вагнер" в течении 12ти часов получат назад сданную ими тяжелую технику", а легку вони і так не здадуть. Він наголошує, що у разі успіху готовий на вивід військ з всієї території України спочатку на "Лінію 24", потім, після початку переговорів, з Донбасу, а через три роки і з Криму. З ним все цікавіше, думаю що гра з Патрушевим не закінчена, на це вказують висловлювання Міллі, Блінкена, Кірбі та інших про "Не кінець історії з бунтом Пригожина".

Ну і про цікаве. Голова СВР Наришкін теж зв'язувався з колегою - головою ЦРУ Бернсом. Він загалом продублював послання хуйла, але заявив, що має більш м'яку позицію щодо миру в Україні та має вплив на путіна щоби ця позиція стала його, а тому треба мати справу з ним, а не з хуйлом.

Отакі вони справи, панове. А ви питаєте - "З якого дива я думаю, що восени можуть бути переговори між Україною та бидлостаном без участі хуйла"? Тут "лихо закручен сюжет" і у рашці може бути абсолютно все - від заколоту "помірних ДБшних державників" до встановлення націоналістичної диктатури. Спостерігаємо та пам'ятаємо - США зроблять усе для того, щоби Переговори були на нашу користь. А доки що віримо у ЗСУ, допомагаємо ЗСУ - тільки вони можуть зробити шлях до Перемоги як на полі бою так і на переговорах незворотнім. Все буде так,як нам потрібно і вже у цьому році.

Павлюченко
 
+1
Последние новости
Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть» Колишній нападник "Динамо" Назарій Русин може повернутися до Прем'єр-ліги Илья Забарный: «Большое спасибо за эту награду» Прем'єр-ліга привітала "Динамо" із 97-річчям
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%