Сообщение #2437693 Просмотреть на стене →

Кадрове, або Самотність у Вільнюсі.

Холодним душем у Вільнюсі Володимиру Зеленському прям на пальцях пояснили, що Захід підтримує український народ, але не його. А тому, якщо кудись хочеться, то треба мінятись.

На другий день саміту НАТО у Вільнюсі лідери України та держав G7 – США, Канади, Японії, Великої Британії, Німеччини, Франції та Італії – спільно проголосили, що беруть на себе політичне зобов’язання захищати Україну під час цієї війни. А також спустили Володимиру Зеленському трошки кадрових рішень.

Володимир Зеленський погано щось робить з примусу, але на крайняк все ж розглядає певні ротації.

Так от, вже тиждень слухаю чутки, що міністра нашого, Олексія Юрійовича планували перемістити послом у США, а Оксану Маркарову - звідти сюди премʼєром. Щоб було кому з Заходом зрозумілою мовою говорити.

Резніков готовий залишити міністерство на Замлинського, Гаврилова, Шарапова чи кого завгодно і поїхати в гарну країну як Рябікін. Але Маркарова від такого щастя як очолити Кабмін відмовилась, розуміючи фактор останнього року повноважень президента.

Так що, вочевидь лишимось зі Шмигалем. Хіба що, до змін партнери нас спонукатимуть не лише обмеженням грошей, але і обмеженням постачання зброї.

Це був анонс суботнього випуску з Marina Daniluk-Yarmolaeva
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%