Сообщение #2437552 Просмотреть на стене →

ПРАЦЮЙ, НЕЗДАРА"!

Повинен дещо прояснити людям, бо мені вже написали - "Ой яка молодець наша В.О. Голови ЦПК - Саллівана вмила та боягузами США назвала".

Ну що - ще один кирпич у стіну яка відділяє нас від НАТО покладено. Зухвале, тупе та безпідставне хамство, яке практикує наша влада на усіх щаблях задля досягнення своїх цілей, вже вийшло за межі навіть "лавровської дипломатії". Я свого часу писав про демарші Блінкена та Шольца з приводу шантажу та хамства від Зеленського та підлеглих - "товарищи не понимают".

Я писав, що по питанню "Коаліції літаків" усе було непогано доти, доки Зеленський не почав брудну кампанію під гаслом - "Дайте літаки, бо усіх вас, союзників, винними зроблю якщо не дасте", яка супроводжувалася черговою атакою ФСБшного Ніколова на МО України при мовчазній підтримці її ОПУ. Результат не забарився - питання перенеслося за "кудикину гору" і буде цілком залежати від дій нашої влади.

США вустами Кірбі офіційно оприлюднили "домашнє завдання" яке наша влада повинна виконати задля набуття членства у Альянсі. Корупція, беззаконня, відсутність демократичних інституцій - Україна зараз не дуже далеко відповіла від тих, з ким воює. І стоять українці раком між болотами та Брюселем а їх "рідна" влада у задній прохід має.

Більше з нами церемоній не буде, я зараз майже офіційно. Прояв дипломатичного хамства - відкладання питання з приводу якого воно було висловоено у далеку шафу. Більше того - США та союзники беруть на щит принцип "За більше - більше. КОЖЕН крок назустріч нашій Державі буде за умов реформ, на які наша влада зараз поклала з прибором. Зеленського проінформує особисто Байден - про передачу літаків можна буде говорити тільки після кроків по подальшій реалізації Судової Реформи І так буде по всьому спектру допомоги. Усі прийоми які до цих пір спрацьовували у Зеленського та Ко йдуть Байдену під хвіст - віднині і надалі все буде чітко, зрозуміло та згідно офіційного дипломатичного протоколу. Нахабство та безпардоність будуть працювати виключно навпаки.

Чи зрозуміє Зеленський та його підлеглі що жарти скінчилися, що потрібно діяти акуратно як саперу на мінному полі і ВИКОНУВАТИ ОБІЦЯНКИ які береш, а не брехати та шукати відмовки щоби їх не виконувати - побачимо. Жовту картку від союзників Зеленський отримав. Не дай Боже йому отримати Червону. А українцям треба не скаржитися на НАТО як Безуглій та Калінич, а подивитися у дзеркало. Якщо побачать там нездар та тупих хамок, то може хоч щось зрозуміють. Хоча далеко не факт.
 
+3
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%