Сообщение #2437447 Просмотреть на стене →

Павлюченко

ПІДСуМОК.

1.Дякую усім, хто відгукнувся. Не думав, що так багато людей реально мене читає та розуміє - що читає. Мене це дуже тішить, чесно. Дяка усім, велика.
2. Канал буде "працювати" раз в тиждень. Гарячі події, тільки реально значущі - реакція одразу. Багато подій - двічи на тиждень.
3. Прохання, причому не від мене, а від тих, хто мене "годує" інформацією - по можливості її поширювати, бо "українське суспільство дуже потребує тверезої, достовірної та неупередженої інформації під час наполегливої роботи ворожих Україні сил по дезорієнтуванню українців та підтримці їх морального стану у стабільно пригніченому виді".

Ще раз дякую усім поціновувачам. Ну і закриваючи тему НАТО - нехай мене вчергове проклянуть.

Мені вперше за час війни дуже стидно за свого Президента. Дуже. Його намагання всунути свого носа у справи, які його не стосуються, як то обговорення країнами НАТО, членом якого наше держава не є, перспектив України у альянсі, банально брехати нації знаючи реальний стан речей, використання дешевих спроб шантажувати провідних світових гравців своїм "впливом" на світову політику - все це призвело до зворотнього ефекту - Україні у лиці Голови Держави боляче вказали на її місце.

Не буду приховувати - недовіра до Зеленського тільки зростає майже у всіх ключових гравців. Його кредо - тиснути буром вимагаючи прийняти нас до НАТО у той час коли наша країна останнім часом лише регресує у сенсі дотримання політичних стандартів НАТО - викликає стійку відразу не тільки у Байдена. На Саміті Україні вкажуть - що вона має зробити на шляху до Альянсу, та призначать контролерів, які будуть перевіряти виконання умов. Принизливо, але вірно. Не може країна у який досі працює система Януковича де своїм - усе, а ворогам - закон, бути членом НАТО. З ганьбою доведеться змиритися і пам'ятати, що для того, щоби попасти у Західний Клуб треба не КАЗАТИСЯ, а БУТИ реально цивілізованою країною. Крапка.

Пам'ятайте, що я казав "сто разів" - цієї осені все буде так, як нам потрібно. Після Перемог нашого війська стартують реальні переговори про деокупацію залишків нашої землі. І далеко не тільки я маю обґрунтовану надію, що вже не з хуйлом. І буде Перемога. Все буде добре настільки, наскільки можливо. До зустрічі.
 
+2
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%