Сообщение #2436852 Просмотреть на стене →

👎Зараз про МВФ та погане.

☝️Тут важливий дисклаймер, який навіть багато людей у владі не розуміють: наша програма переглядається кожен квартал. Так перший перегляд був: квітень-червень 2023, і відповідно розглядалося що ми зробили за цей період. Не більше. І за цей час, як я написав вище, (https://t.me/yzheleznyak/4516) ми виконали все вчасно.

🔏І головне підписом 4-х осіб з нашого боку підписалися під тим, що будемо виконувати далі всі пункти програми ще десь в 20-х числах червня. Підписи:
- Президента Зеленського
- Премʼєра Шмигаля
- Голови НБУ Пишного
- Міністра фінансів Марченко.

🔜 Але йдемо далі до негативу:
🔹 з подачі ОП пункт по #8401 ми порушили. Я багато разів перечитав, що по цьому написано в програмі. 🤦‍♂️Ми точно тут зробили тупий кидок партнерів і (#ЗапамʼятайтеЦейТвіт) вже в жовтні це прилетить нам бумерангом по голові. Відповідно показали, що підпис тих 4-х від нас поважних осіб можна порушити буквально через тиждень)

🔹Підпорядкування Оператор ГТС до Міненерго та новий статут (дедлайн: кінець липня). Точно не встигнемо. Наш закон в Раді, але навіть перше читання не пройшов. Міненерго довго соплі жували, а потім вирішили бути найбільш хитрими і подали закон, який не погодили в Energy Community. Провадили його і зараз чекають наш.

🔹Повернення декларування (кінець липня). Навіть тексту немає, тому точно не буде вчасно. Більш того, там йде ще дискусія в якому вигляді повертати. І поки виглядає так, що без спрощення декларування («бенчмарк» 17-ий меморандуму, кінець жовтня) зала повернення декларацій не пропустить. Тобто строк буде порушено.

🔹 Фінмон. Повернення пожиттєвого PEPства (кінець вересня). Є закон #9269, навіть ми його Комітетом схвалили….але в залі я йому даю «0,0001%» шансів. Виглядає так, що якщо внести закон про легалізацію канабісу, цивільного партнерства та порно одночасно, то у цієї ініціативи шансів буде більше ніж у #9269 в такому вигляді….🤷‍♂️

💁‍♂️Тож, на наступний перегляд у жовтні програми МВФ ми вже маємо:
- один тупий кидок;
- дуже ймовірно зірвемо строки по 3-м пунктам;
- скоріш за все взагалі один пункт не виконаємо.

P.S. В перемовинах з МВФ останнім часом дууууже велику увагу з їх боку було приділено 3-м пунктам: #8401, Деклараціям та PEPам. Останні два це взагалі 75% всіх зобовʼязань по антикорупційному напрямку в Меморандумі. Тому висновки про передбачуваного партнера робіть самі. Перелік підписантів я надав 😉
 
Последние новости
Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%