Сообщение #2436842 Просмотреть на стене →

НАТО. ТИМЧАСОВИЙ THE END

Як же яне хочу нічого на цю тему писати... Але мушу.
  Я  попереджав про те, що Україна не буде у НАТО дуже довго.  Я казав, що США готові надати нам "Ізраільскі" Гарантії Безпеки - прописав їх детально. Я казав, що Зеленський може сто років давити на союзників щодо вступу у Альянс, а Порошенко закликалку стерти на цю тему - нічого від цього не зміниться. Довгострокові інтереси США та багатьох інших світових гравців не дають Україні можливості скорого вступу до НАТО. Тепер вам усе це коротко та ясно  висловив особисто Байден. А зараз чітко про резони США про НЕ вступ.

1. США бажають мати поле для маневру під час майбутніх переговорів з післяпутінсткою рф про глобальну безпеку,зокрема ядерну, враховуючи те, що всередині росії існує загальнонаціональний анти НАТОвський консенсус зверху донизу. Цей резон з часом нівелюється подальшим послабленням рф та її майбутнім, по розрахункам США та Китаю, відносно безболісним, контрольованим розпадом.

2. США доки ще НЕ вважають Україну стабільним партнером який гарантовано не відмовиться від прозахідного курсу у найближчі 10 років. Україна досі не має  реальної прозахідної сталої політичної еліти - є набір пост-радянських політиків та політиків популістів які обидва по своїм переконанням далекі від свідомого прозахідного вибору.

3. США вважають за необхідне ПОВНЕ виконання Україною вимог щодо політичної та військової сумісності з НАТО. Якщо з останньою все більш-менш оптимістично, то з першою все дуже погано - реформи, що до війни йшли зі страшенним скрипом і тільки під постійним тиском США, зараз майже повністю загальмовані і ніхто не знає - чи будуть вони здійснені надалі у повному обсязі.

4. США вважають Україну надзвичайно корумпованою країною яка, хоч і досягла певного прогресу у порівнянні з попереднім урядом завдяки цифровізації, все ще має абсолютно корумповану систему держуправління яка майже не змінилася з часів Кучми. Підтримувати її стійкість вмонтувавши Україну разом з нею до НАТО США не будуть - спершу реальна боротьба с корупцією, реформа держуправління, децентралізація та завершення реально розпочатої  Судової реформи, потім вступ до Альянсу.

5. Гарантії Безпеки, які будуть продовжуватися кожні 10 років будуть, на думку США підштовхувати нашу владу у впровадженні нею реформ.

Цей допис - майже офіційна позиція уряду США. Чи може змінити її нинішній уряд України? Відповідь - НІ. Корупція розквітла з приходом ВЦА і рекрутінгом туди невігласів, нездар та пройдисвітів пишним цвітом. Усі крадуть усе, до чого мають доступ, вимоги громадянського суспільства на очищення влади відверто цією владою ігноруються - з такими "досягненнями" вона до НАТО зібралася? США будуть давити та чекати, коли зміниться перш за все українське суспільство яке обирає собі на шию саме таку владу, запропонують тому суспільству нову прозахідну альтернативу, побачать - наскільки вона прижилася у Державі і чи змінюється саме суспільство, і лише потім будуть приймати рішення про прийом нас до елітного Клубу Безпеки. Так що, панове, майже усе залежить від нас. Станемо якщо хоч не Швецією, так Італією - нас візьмуть. Ні - тільки до "болотного союзу". Іншого не дано.
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%