Сообщение #2435894 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
НАЙНЕПОПУЛЯРНІШИЙ ДОПИС.

Свідомо йду на те. щоби нарешті від мене відписалися якщо не всі, то більшість підписників. Сергій заїпався бути "передастом" слова якого визивають з одного боку "розачарування-роздратування", а з іншого "невдоволення талантом переконувати", Зараз порція "правди-матінки", після цього зустрічаємося на мій ДР, тобто 11го жовтня, і "звіряємо годинники" - дивимося, що збулося з моїх "пророцтв", а що ні. До того - тільки порції сухої інформації від адміністратора.

Питання до тих, хто мені пише у приват - "твої американці тупі та сцикливі боягузи, вони нічого не розуміють і не дають нам перемогти", - "Як би ви віднеслися до перспективи коли бидлостан розвалюється на запчастини і "Запчастина Центр" та "Запчастина Південь" наявним у них Ядерним озброєнням намагатимуться наказати "Непокірних хохломрдих" за те, що вони не підкорилися і "розвалили велику державу"? Як би ви, будучи громадянами США, Німеччини, Франції... поставилися до того, що ядерна загроза, якої не було, раптом з'явилася після розвалу бидлостану і стала абсолютно непередбачуваною? Проголосували би ви за чинну владу яка допустила подібне? Проголосували би ви за хаос на сировинних ринках, а розпад бидлостану обов'язково цей розпад спровокує? Ні? Так якого ви хера звинувачуєте американців у тому, що ним свої інтереси ближче до тіла чим інтереси України? Це нам, опаленим війно, з втратами сотен тисяч співвітчизників, близька позиція "Згорів сарай - гори і хата", хоча і далеко не всім, а попробуйте себе поставити на місце влади Західних країн? Не бажаєте? Тому не дивуйтеся тому, що останні українські вимоги-прохання про гроші і зброю визивають у американців все більше і більше роздратування.

Кажу абсолютно прямо - якщо Зеленський, Кулеба, Залужний, Порошенко, частково Резніков та багато інших мають мрію у майбутньому зупинити війну без повернення усіх територій України і звинуватити у тому США та союзників які чого-то там не дали, то їх плани стрімко втілюються у життя. Відкрию "страшенну тайну" - після останньої інфокампанії яку підтримали наші "Цензори - Обозревателі" та інші помийки по шаленій дискредитації США та їх допомоги, питання навіть навчання наших пілотів на F - 16 зависло у повітрі, про передачу літаків годі і думати.

Наша влада не може НІЧОГО вимагати, і становитися у позу одвічно ображеного у зв'язку з тим, що нас не візьмуть до НАТО ні в якому випадку попри заяви про "Відкриті двері" та згоду щоби Резніков та його наслідники сиділи за одним столом з колегами у Брюсселі. Хвіст собакою не крутить - здорове нахабство добре до тієї грані, за котрою починається під'їдання руки котра годує. Наша влада цю межу вже перейшла - якщо не повернеться швидко назад, наслідки для нашої країни будуть жахливі.

Давати "гучні прогнози", обіцяти звільнення усіх наших земель і при тому серити американцям на голову, обзивати Президента країни завдяки котрому ми взагалі існуємо, працювати на бидлостан котрий мільярди кладе на створення негативного іміджу США в Україні - це на користь українцям? Вони знають, що давно роздратовані на Буданова американці вважають що він їх "вже рік постійно годує фейками"? А я вам писав про Прогнози американців щодо звільнення наших територій - зараз збувається саме їх середньозважений Прогноз - що там з прогнозами Буданова?... Написав би про те, як цінують американці його "професіоналізм", але не буду - вже буде великий перебір.

Не чекайте розвалу рашки - його не буде. Більше скажу, якщо буде вибір між "Баштою Патрушева" та хуйлом - американці оберуть хуйла. І якщо центральна влада бидлостану почне валитися, то американці або врятують її, або будуть співпрацювати з переможцем жабо-гадюкиних перегонів.

Маю надію що я усе написав абсолютно ясно. Прозоріше не буває. Ультиматум Зеленського "Я не поїду до Брюселю якщо нам НАТО не пообіцяють" - загроза жебрака який каже, що не буде жерти залишків з багатого стола. Жерти буде - у нього нема\ вибору, якщо, звісно, він не бажає здохнути. Так чи не простіше з допомогою бар перестати бути жебраком? Питання риторичне.

У мене все. Подумайте над тим, що я

написав, а коли охолонете, то донесіть мою і не тільки "Правду" до своїх знайомих, бо доти, доки вони будуть жити у вигаданому світі щоуменів при владі, вони будуть завжди ошуканими і зрадженими. Реал - понад усе. ГАРАНТОВАНО ЗНИК ДО 11ГО ЖОВТНЯ ЦЬОГО РОКУ.
 
+1
Последние новости
Тарас Михалик: «Буду болеть за «Динамо», но «Шахтер» уже своего не упустит» "Динамоманія" в Телеграмі! Блогер: "У "Динамо" нарешті з’явився на матч зі "Шахтарем" принаймні один резервіст" "Сумнівів у цьому залишилося мало". Хавбеку "Динамо" пророкують місце у старті збірної України на Євро-2024 "Шахтар" - "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Йожеф САБО: "У "Динамо" Шовковського дуже хороша ігрова дисципліна, за її рахунок вони багато перемагають" "Шахтар" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Одна зміна у стартовому складі від Ігоря Костюка Олександр Поздєєв - про 0:1 з "Зорею": "Колос" грав набагато краще в плані балансу в порівнянні з матчем проти "Динамо" Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%