Сообщение #2435118 Просмотреть на стене →

Павлюченко

Свіжі новини від власника каналу

НОВИНИ -3.

Вночі до Держдепу надійшов особистий лист-звернення путіна до Байдена. Вперше був представлений не "Набір пустих ультиматумів" (слова Блінкена), а база (на думку путіна) для подальших переговорів. Якщо відкинути "бла-бла-бла" про відповідальність двох країн за безпеку та майбутнє людства, то ось те, що запропонував путін щодо України.

1. Немає навіть слів про денацифікацію та роззброєння, єдина вимога путіна до США та України - "Негайне офіційне запровадження мораторію строком на рік на переговори щодо вступу України до НАТО, протягом року підписання юридичного документу щодо гарантій НЕ вступу України до Альянсу, неможливості розміщення інфраструктури НАТО в Україні  та гарантій безпеки України, росії  та Беларусі.
2. Після підписання "Мораторію" путін ладен на "жест доброй воли" - вивід військ з Запорізької та Херсонської областей.
3. Лінія фронту на Донбасі заморожується до подальших перемовин про спецстатус Донбасу у складі України.
4. ЗВР рф на Заході частково розморожуються і з процентів, які додаються до них кожен рік, виплачується компенсація за знищене в Україні, а його розмір визначає спецкомісія під егідою ООН.
5. Після розморозки активів рф відводить війська на "Лінію 24".
6. Переговори по Криму відкладаються на 10 років, за цей строк міжнародна спільнота повинна виробити "рішення які влаштують як росію, так і Україну".
7. "На час ведення переговорів рф припиняє ракетні удари по Києву".

Відповідь від США надійде після термінових переговорів Зеленського та Байдена і вона стовідсотково не сподобається путіну, так що навряд чи удари припиняться - точно така ж пропозиція була надіслана хуйлом американцям минулої осені і після американського "а не пішов би ти" удари по енергетиці відновилися.

Також по лінії спілкування розвідок США - рф перша отримала лист з пропозиціями Патрушева якщо переговори будуть надалі вестися з його "кремлівською баштою". Там приблизно те саме, є нюанси, єдина суттєва відмінність - "Жест доброї волі" одразу повинен спиратися на "Лінію 24".

Пройшло закриті слухання  Сенатського "оборонного" комітету по "Пригожинському заколоту". Єдине що відомо і потрапило звідти у публічний простір, так це оцінка можливого терміну у який може розвалитися рф. Строки ЦРУ та НацРозаідкою переформатовано у "невизначені та реактивні". Нагадую, ще взимку США давали рф запас стійкості у мінімум 50 років.

Останнє. Уся пошкоджена бронетехніка яка була знищена або потребує ремонту буде замінена союзниками на нову упродовж  двох тижнів плюс у найближчий час  будуть надані додаткові об'єми. Це підсумок тижневих переговорів Байдена, Сунака, Макрона,  Рютте та Шольца
 
+5
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%