Сообщение #2434479 Просмотреть на стене →

НІЧНІ НОВИНИ

США не мають жодного підтвердження реальності ракетних ударів які, начебто, були здійснені по тиловим базам ЧВК "Вагнер". Більш ніж дуже ймовірно що так би мовити "удари" - провокація яка повинна була дати особисто Пригожину "казус бейлі" проти верхівки МО.

США вважають цілком реальним два варіанти розвитку подій:
1. В умовах вкрай низького авторитету вищого армійського керівництва у військових же колах владі буде складно знайти "вірні частини" у достатній кількості які зможуть знищити Пригожина та підвладні йому війська. Ймовірно що Пригожин, отримавши схвалення своїх дій від олігарха Ковальчука, принаймі одного, зможе взяти Путіна під "опіку", перейняти на себе командування ЗС РФ і оголосити загальну мобілізацію як населення, так і промисловості заради перемоги у війні з Україною. Перемогою Пригожин вважає збереження контролю над окупованими територіями та повне захоплення регіонів Донбасу.
2. Путін  може виступити "гарантом" який "примирить" "сторони конфлікту", частково змінить військове керівництво. Такий варіант США вважають малоймовірним, бо навряд чи Путін схоче стати Британською королевою при регентстві Пригожина та Ковальчука.

Показовою буде позиція Золотова який до останнього часу був лобістом Пригожина у Кремлі. Якщо спроба перевороту їм санкціонована, або принаймі він та його підлеглі займуть позицію нейтралітету, то Пригожин цілком можливо тріумфально увійде до Кремля.

По лінії розвідок Москва передала своїм американським візаві два взаємовиключні месседжи:
1. "США не повинні підтримувати зв'язки з заколотниками, вони будуть нейтралізовані у найближчий час і діалог, який досі зберігається між нашими державами та організаціями, і надалі слід вести виключно з законними представниками влади, розвідок та військового керівництва".
2. "США не повинні втручатися в внутрішньо політичні процеси у РФ і не заважати мирній зміні влади у країні. Після зміни влади РФ залишиться передбачуваним,вірним міждержавним домовленостям,відповідальним з точки зору глобальної безпеки, партнером, з яким одразу можна буде вести конструктивний діалог щодо шляхів виходу з "української кризи".

БНСДС
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%