Сообщение #2403184 Просмотреть на стене →

https://news.sky.com/story/ukraine-russia-war-latest-putin-speech-counteroffensive-kyiv-african-leaders-12541713?postid=6066285#liveblog-body
Народний депутат: на реконструкцію потрібно «чотири тисячі мільярдів доларів».
Велика Британія має намір провести конференцію з відновлення України в середу, щоб обговорити, як відновити країну після руйнівного вторгнення Росії.

Сьогодні прем’єр-міністр Ріші Сунак збирається закликати інвесторів і бізнес-лідерів «швидко використовувати інновації та креативність», щоб допомогти відновити зруйновану війною країну.

Розмовляючи з Софі Рідж у неділю на Sky News, народний депутат України Леся Василенко сказала, що наразі її країна є «зоною війни».

Вона сказала Софі Рідж: «Мільйони дітей розлучені зі своїми батьками, які або воюють на передовій, або перебувають за межами таких країн, як Великобританія, шукаючи притулку, тоді як їхні батьки залишаються готовими до бою в Україні».

Щодо фінансових витрат на відновлення України, вона сказала, що знадобляться чотири тисячі мільярдів доларів.

«Але, звісно, ​​бої тривають, обстріли тривають щоденно та щоночі, люб’язно з боку Росії, і все це спричиняє хаос, спричиняє масове руйнування критичної інфраструктури, необхідної для функціонування країни, необхідної для життя громад. ."

Практично дороги є «найбільшим викликом» для того, щоб громади могли функціонувати, але школи та лікарні також потребують відновлення.

Вона сказала, що контрнаступ, який триває, є «інтенсивним», зазначивши, що кожного разу, коли українські сили захоплюють позиції, Росія запускає ракети по містах.

Слідкуйте за останніми політичними новинами в нашому спеціальному політичному центрі .
https://news.sky.com/story/politics-latest-boris-johnson-privileges-committee-report-on-lied-to-parliament-12593360?postid=6066292#liveblog-body


#історія #cвітовіЗМІ #Міжнароднеправопринципитазастосування #VIVAVIVAУКРАЇНА
 
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%