Сообщение #2401627 Просмотреть на стене →

Ну і ось тверезий прогноз від Павлюченка,який мені не подобається, бо хочеться повного розгрому підарів, але реальність висока.

ВАНГУВАННЯ ВІД ПЕСИМІСТА

Настрій - лайно. Причому без причин - просто лайно. Дуже хочеться піти під три чорти -;самозабанитися від усіх, займатися тим, що вмію у свому звичному дуже вузькому колі, і звести спілкування з людьми до абсолютного мінімуму. Розумію, що під час війни це неможливо, та й "Ты в ответе за тех, кого приручил", але як усе і майже всі дістали... Я зараз дещо накатаю про наше майбутнє, ви цей опус заскріньте і, коли "пророцтва" з нього не здійсняться, відпишиться від мене усі.

Контрнаступ, який нещодавно почався "промацуванням позицій" орків задля визначення напрямку головного удару, буде розвиватися повільно. Будуть перемоги, але й будуть тижні "безпросвітності" коли буде здаватися, що все марно, все ніяк. Закінчиться він у жовтні виходом наших військ на "Лінію 24" та входженням ЗСУ у північний Крим. Після цього фронт встане і почнуться тягомотні переговори з бидлом при посередництві наших союзників. Вони не приведуть ні до чого, тільки до "заморожування цієї фази війни до весни.

На ДН у бій підуть "Абрамси", восени Україна отримає західні літаки та нові "Петріоти" та інші системи захисту неба, після чого бидлячі атаки стануть геть беззубими і стануть у ранг "для підтримання пильності".

Колективний Захід на чолі з США буде довбати, та зрештою додовбить" Зеленського щоби він "змінив пріоритети" з воєнних на мирні і сконцентруватися не на веденні майбутніх воєнних кампаній, а на відбудові та побудові нової України. Аргументація буде "залізна" - треба показати територіям які осталися у окупації приклад успішності та заможності".

На чолі бидлостану залишиться хуйло який на чергових виборах отримає 75 відсотків голосів. Всі Інші, той же пригожин, присягнуть йому на вірність. І жити нам с одвічною загрозою війни ще років з 50, гарячою загрозою до 2030го року коли Китай вже не буде потребувати російської "ядерної парасольки".

Україна ні при яких обставинах не вступить до НАТО, але отримає більш ніж "ізраільські" гарантії безпеки та майже повне забезпечення армії за західний кошт як мінімум на 20 років.

ЗСУ стануть четвертою армією Європи, вже цього року наші ракети будуть бити по усій європейській території бидлостану.

Буде наростати рівень невдоволення населення Зеленським та його "пророками" типу Буданова та український копії Медведева - Данілова, які, як з'ясується, весь час брехали нації. Наступні вибори Зеленський виграє - немає конкурентів, але рівень його популярності буде постійно знижуватися і дійде до рівня популярності Порошенка, тобто до плінтуса.

В Україні об'єктивно буде післявоєнний економічний бум і буде шалений попит на робочі руки, а тому рівень зарплат протягом 6 років дотягне до "нижньо"польського.

Україна буде швидко йти по шляху до вступу у ЄС, але паралельно буде оформлюватися військово-політична "Нью-Антанта" у составі США, Великобританії, Польщі, Чехії, держав Прибалтики, Австралії та Японії.

Багато ще що хочеться сказати, але то буде "Мелко, Хоботов", тому може вже після війни. Усім добра, витримки та віри у ЗСУ і майбутнє яке обов'язково буде кращим ніж зараз і було до війни. Маю надію що до НЕ скорої зустрічі. Допис не буду видаляти ні при яких обставинах - побачимо, "Что день грядущий нам готовит".



 
Последние новости
Євро – не за горами! Як гравці "Динамо" тренуються у збірній України Гольовий рекорд юнаків "Динамо" Чому Буяльський, Піхальонок та Ко не на Євро? Експерти розібрали гравців "Динамо", яких не взяли на турнір Джерело: Кендзьора повинен вирішити контрактні питання з "Динамо" для продовження виступів за ПАОК. Йому дали на це тиждень "У теорії він уже міг бути готовим до збірної України": розкрито воротаря, що стане загрозою Луніну, Трубіну та Бущану Легенда "Динамо" порекомендував Луніну перейти до відомого клубу з Німеччини Владимир Шаран: «Буяльский — красавец в «Динамо», но в сборной на его месте действуют более сильные футболисты» Виталий Миколенко пропустил сегодняшнюю тренировку сборной Украины Тарас МИХАЛИК: "Можливо, добре, що Україна програла Польщі. А то команду вже мало не записали у переможці Євро" ВВС включив нападника "Динамо" до рейтингу гравців, за якими варто спостерігати на Євро-2024
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%