Сообщение #2400814 Просмотреть на стене →

ПІДРИВ. КРАПКА.
Як мене дістали "знавці" - гідролухи та інші "страждальці" - це вже словами не передати... Так, в останній раз, якщо хтось ще раз спитає про підрив греблі - прокляну.)

Сьогодні було об'явлено, що саму греблю можна відновити за МІСЯЦЬ за умови деокупації. За рік максимум - повне відновлення на постійній основі. Ще дам історичну справку для "лупоглазих".

Коли радянські війська у жовтні 41го висадили Двадцять Тю ТОНАМИ вибухівки греблю ДніпроГЕСа, то був пролом у 175 метрів у ширину і 20 метрів у глибину. Це як мінімум удвічі, а можливо втричі, більший за Каховський. Так от, німці ЗА ПІВРОКУ не тільки відновили греблю, а ще запустили перший енергоблок. Тепер хоч ясно, що усі "відновленню не підлягає", та "там буде пустеля" то або дурість захмарна, або робота по розповсюдженню дези у рамках бидлячого ІПСО? Вже у цьому році після звільнення правобережжя "все буде як треба", бо рівень техніки яка буде надана союзниками то не рабська праця радянських військовополонених. Далі.

У військовому плані для бидла ця катастрофа то реальна катастрофа - змиті мінні поля, загинули орки на островах на низинах лівого берега, лінія оборони віддалилася на 1,5 - 15 км за даними нашого Генштабу, і у той же час ЗСУ під час розливу не зазнали жодних втрат, я за це відповідаю. Головне - наши військові позбулися "Дамоклова меча" який висів у них над головою - орки планували підірвати греблю під час форсування Дніпра нашими військами. Не подобається? Далі.

Усі розмови про "хто винен у підриві" - хрінь собача. Контролювали дамбу орки. Війну почали орки, мінували дамбу орки. Винні орки. Всі Інші розмови - пустопорожній триндьож. Далі про розслідування підриву та звинувачення конкретним особам від розвідспільноти США.

"Майже напевне конкретні винуватці акції не будуть знайдені і, відповідно, не понесуть покарання у силу об'єктивних і суб'єктивних причин". Пояснювати не буду нічого - просто прийміть це як даність щоби не мати "глибокі розчарування" у майбутньому. Тема закрита, більше мені по ній сказати нема чого.

На закуску цікава інформація. Основою нашої ППО до надходження союзницьких систем був комплекс С - 300. Ми отримували їх протягом війни і з Греції, і з Болгарії... - "пограбували" усіх, кого могли. Ракети та їх виробництво майже усі у бидлостані, тому, природньо, у України вони скоро закінчаться. Так от, вже розроблений план та почалося переобладнання цих, без сумніву, вдалих комплексів під американські зенітні ракети. І тут у бидла облом - небо без захисту не останеться і радянські комплекси ще нам послужать.

От тепер точно все. Не чіпати без надзвичайних справ, бо пошлю.))
 
+3
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%