Сообщение #2400606 Просмотреть на стене →

ПРО КГЕС З ХОЛОДНОЮ ГОЛОВОЮ.

Кажу чесно - мене трохи добивають показові страждання диванних гідрологічно-військових ЫксперДів. Дуже хочеться їм у рота орківську портянку затовкати. Усе їм не так, усі їм не такі, а світова спільнота у них таке гімно "озабочене", що презирства у них не вистачає. Розставляємо крапки над "І".

На засіданні Совбезу ООН РФ НЕ було висунуто звинувачень КОНКРЕТНО у підриві дамби. Звинувачували у замінуванні, у підготовці, у підриві - ні. Чому? А тому, що НА ЦЕЙ ДЕНЬ немає жодних доказів, у тому рахунку у союзних розвідок та ГУР, які прямо вказують на те, що хтось віддав наказ "натиснути кнопку" і що полковник Свистодрищев цей наказ виконав і за це "доложился" нагору. А звинувачення - категорія юридична, і керівництво держав - союзників зважає на докази коли каже, що потрібне розслідування. Так що, панове, не треба звинувачувати та ображати Байдена, Сунака та Шольца, бо уся їх "провина" - плід вашої безграмотності та хворої уяви. Це раз.

Друге. Пан Кірбі за наказом Адміністрації Байдена доповів, що "найближчим днями та тижнями" будуть підготовлені і надані "пакети допомоги" для ліквідації наслідків прориву. У американців між словом та ділом дистанція коротенька - дуже скоро будуть і гроші, і матдопомога. І це тільки США, а ще є заяви Шольца, Дуди, Сунака... Союзники паскудні? Йдіть у пекло, придурки!

Тепер про відновлення. Воно буде коштувати, якщо відновлювати ГЕС, трохи більше мільярда доларів і займе 4 роки. А відновлення чисто греблі займе рік. Тобто - рік будуть конкретні проблеми з системами зволоження, з землеробством та водопостачанням. Це факт. Але є інший факт - уся система буде відновлена після відновлення греблі, тобто в наступному році - я ЗНАЮ що наш південь буде чистий від бидла до кінця осені, може раніше - я за песимізм у прогнозах. Як кажуть наші союзники? "Ми готові дати гроші на відновлення за двох умов: щоби це відновлене було кращим за попереднє існуюче, та був антикорупційний контроль за використанням коштів". Ви особисто проти того, щоби на півдні після цього катаклізму стало краще ніж було, причому не за українськи гроші? То йдіть до лікарні, хоча зрадой...бам лікарі не допоможуть.

Ну і на останок. Людей жалко, тварин жалко, добра жалко, але це війна. І у ній вже були набагато більші втрати та руйнування. Давайте жити суцільним трауром та не думати про майбутнє, бо саме у цьому стані нас бажають бачити бидлостанці? Від мене не дочекаються. Пам'ятайте, панове, що "До того, хто не думає про майбутнє не прихильна доля". І всі території які зараз у зоні лиха будуть кращі ніж були до нього. Я в це не вірю - я це знаю. Порефлексували - досить. Емоції - на хер. Війська ВЖЕ звільняють нашу землю, причому доки ще у 'тестовому режимі" - далі буде.

Спокійно, друзі. Допомагаємо ЗСУ, віримо у військових та союзників, працюємо на Перемогу і пам'ятаємо, що все буде так,як нам потрібно і вже у цьому році.

Я зник. Прохання без приводу не турбувати.

БНСДС
 
+5
Последние новости
Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть» Колишній нападник "Динамо" Назарій Русин може повернутися до Прем'єр-ліги Илья Забарный: «Большое спасибо за эту награду» Прем'єр-ліга привітала "Динамо" із 97-річчям
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%