Сообщение #2400448 Просмотреть на стене →

ПИТАЛИ - ВІДПОВІДАЮ.

Згадую анек часів своєї служби. Підіймаються на поверхню поряд два підводні човни, американський та радянський. Американський чистенький, на палубу виходить капітан у білій формі, білозуба посмішка. Радянський обшарпаний, сліди іржи, капітан на палубі у засаленому кітелі, не голений, з "Примою" у роті. Оре американцю:
- Эй, на лодке, какой курс на Владивосток!
- Норд-норд-ост 23 градуса!
- Хорош выебываться - пальцем покажи!
Так от я себе тим американцем і почуваю - "Хорош выебываться, Серега, хрен тебе а не отпуск, дай людям курс"! Даю.

1. Дамба Каховского ВС була замінована ще при відході орків з Херсону. І УСІ знали, що її обов'язково підірвуть коли ЗСУ будуть готуватися до десанту на Лівий берег. Сталося те, що всі очікували. Так, це трагедія, в першу чергу для цивільних. Так, наслідком цього буде десь двотижнева затримка з переправою що передбачалося планами Генштабів України та Союзників. Сталося щось неочікуване? Ні. Чи стане це перепоною десантам і наступу? Якщо люди слідкували за переліком переданої зброї та техніки у частині засобів для форсування водних перешкод, то вони скажуть тверде "НІ". Останні обстріли Херсона та Правобережжя - спосіб відтермінувати (зупинити не вдастся, і орки це чудово розуміють) наступ ЗСУ на ций ділянці. Чекали півроку, почекаємо два тижні - "змити" наши війська оркам ні хріна не вдалося, за це я відповідаю. Так що, панове, це треба просто пережити. І допомогти усім, чим можна цивільним нижче по течії.

2. "ЗАЕС повторить долю Фукусіми, охолоджувати блоки буде нічим". Цікавився прискіпливо. От скажіть мені, діду склерозному, чому я пам'ятаю минулорічну заяву японського уряду про те, що Японія ЗАЗДАЛЕГІДЬ поставить обладнання для недопущення катастрофи подібної "Фукусимі", а люди ні? Більше скажу - орки теж не бажають щоби їх крило радіацією і є свого роду домовленість під егідою МАГАТЕ що при подібній небезпеці допомога надійде при гарантіях двох воюючих сторін. Звісно, бидлу довіряти - себе не поважати, але тут чистий розрахунок на їх жагу жити. Наприклад "мої американці" вважали і вважають можливу катастрофу на ЗАЕс, навіть при підриву дамби водосховища низькою. Тому не здіймайте галас та паніку та не робіть паніку - "Будете плакать когда вас будут бить". Поки не трапилося нічого критичного і, маю надію, не трапиться.

3. Що там з обстрілами Києва? Писав друзям, тепер для загалу.

За два тижні хуйло тричі радився військовим керівництвом. Тричі ссикливі генерали набиралися сміливості і просили йолопа відмінити наказ про обстріли столиці і жалілися, що ракетні запаси тануть як сніг і скоро не буде чим підтримувати оборону. Двічи бункерний бісився і вимагав "Любыми путями положить "Пэтриот" и пробить киевскую ПВО". На останній нараді навіть Наришкін просив припинити обстріли, бо хуйло вже усі з Гітлером порівнюють який до останнього вимагав бомбардувати Лондон ФАУ перед кінцевою поразкою. Хуйло наказ не відмінив, але пообіцяв подумати. Подумав тією частиною, через яку валізку наповнює. Сьогодні чергове підтвердження - дід вже абсолютно не в адекваті і справді нагадує Гітлера в останній рік - той теж вірив у дива та категорично не бажав чути слова правди. Нам на краще - у нього і так генерали гівно, а зараз і зовсім його воїнство буде під владою божевільних наказів - "Я хочу, я так сказал". Ну а що над Києвом та областю зіб'ють, то не впаде на наших воїнів і за це хуйлу моя особиста подяка.

Маю надію, що інфа вичерпна. А взагалі... "Вы звери, господа". Покой нам только снится
 
+10
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%