Сообщение #2399087 Просмотреть на стене →

Я вам смачного приніс.

Інсайд

Джерело не скажу.

1. У нас перед війною було трохи більше 70 МІГів. Зараз 200. Понад 30 із них модернізовано ракетними підвісами та авіонікою від НАТО.

2. Маємо 2 пускові установки "Грім". Ракети для них виготовляються на одному з колишніх радянських заводів у Києві з польських комплектуючих. Виробництво розташоване у підвалі, який витримає ядерний удар.

3. Штурмові бригади ніякі не штурмові. Їхнє призначення – зачистка деокупованих територій.

4. Від охочих потрапити до штурмових бригад у військкоматах лежить 30 000 (тридцять тисяч) незадоволених заяв. Бригади сформовані.

5. На президентських виборах після Перемоги висуватиметься Залужний чи Сирський. Зеленський висуватися не буде.

Мої коментарі щодо кожного пункту

1. Наші роблять те, що американці ніколи не зробили б. Приклад – збиття Стінгерами крилатих ракет. Ну здавалося б – літак повітряна ціль, і крилата ракета – повітряна ціль. Логічно їх належним чином застосовувати. Тим не менш, ніхто з американців не додумався Стінгером збивати крилаті ракети. Наші стали це робити практично одразу після отримання. А що, так можна було?..

З літаками те саме. За допомогою кувалди та якоїсь матері наші встановили на МІГ підвіски, на які можна чіпляти НАТОвські ракети різного призначення. У тому числі локаційні ракети, що знищують ППО противника, і просто крилаті ракети для ураження цілей повітря-земля.

Виглядати це буде приблизно так. На відстані до 50 км від лінії фронту у повітря піднімаються модернізовані МІГи. Стріляють у ППО фашистів у зоні наступу. Вистрілив і полетів у Польщу вішати на себе нові ракети. А випущені ракети із землі, із безпечного притулку ведуть на ціль спеціальні диспетчерські служби. Так спочатку на території, що атакується, вибивається ППО противника. Потім цю беззахисну територію довбають крилатими ракетами за наземними цілями (командні пункти, зв'язок, склади, транспортні вузли). Можливо, ще трохи побомбардують звичайними штурмовиками типу СУ. Потім артилерійська підготовка з відстані 15-25 км. Далі атакують танки. Вони можуть вражати цілі з відстані до 6 км. За ними йдуть БТР та БМП. Враження цілей до 3-5 км. За ними йде піхота із легкими мінометами. Вони дістають до 1,5 – 2,5 км. Спецназ супроводжує снайперські групи. Ефективний бій до 1,5 км. Потім підходить звичайна піхота. З калаша можна ефективно стріляти метрів із 300. Але, схоже, вже не буде в кого стріляти.

2. Ракета, випущена з «Грому», летить на відстань до 500 км. Із Києва можна дострілити до Криму. Якщо установки поставити у Запорізькій чи Херсонській області, до Кримського мосту дістанемо спокійно. Прорив ЗСУ на узбережжі Азовського моря, у будь-якій точці. Потім знищення Кримського мосту. І угруповання фашистів із Запорізької, Херсонської областей та Криму відрізано повністю. Армійських запасів снарядів та патронів їм вистачить на 2 тижні. Після цього або здавання в полон, або знищення.

3. 40 тисяч бійців, підготовлених за кордоном, то окремо. Штурмові бригади, близько 30 000 – окремо. Вони ніякі не штурмові. Беруть у них насамперед ментів та співробітників спецслужб. Залужний вважає, що дійти до Луганська та Донецька можливо вже зараз. Але залишати за спиною незачищені деокуповані території категорично не можна. Для такої зачистки «штурмові» бригади і формуються. Дуже схоже на правду. У звільнених районах Харківської області бардак досі, бо зачистку свого часу не провели у повному обсязі. Але ми навчаємось на ходу.

4. Нема чого коментувати.

5. Я цинічний жовчний чоловік. Але вірити в добре дуже хочеться навіть такому, як я, особливо на другому році повномасштабної війни. Раніше Залужний категорично заперечував можливість свого висування у Президенти. Хто знає… Відмовитись від влади у великій європейській країні-переможниці у війні, маючи гарантію перемоги на президентських виборах… Не знаю. Залужний міг би стати постаттю всеукраїнського консенсусу, національної згоди. І маючи всенародну довіру, карт-бланш та імунітет роки на 2 навіть від критики, зумів би провести так потрібні країні реформи. Боже, допоможи Україні!

Зеленський на мою скромну думку, або втече, або, отримавши гаратії особистої недоторканості від США, спокійно доживе в Україні поза політикою. Дуже хотів би, щоби він відповів за все. Принаймні, бажаю почути відповіді на численні запитання щодо підготовки до війни, корупції у владі під час війні і ще багато про що. Але, якщо його не чіпатимуть, і це піде на користь країні, нехай.

Не оптиміст я, аж ніяк. У даному випадку лише працюю ретранслятором.

Володимир Пушкарук
 
+3
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%