Сообщение #2387540 Просмотреть на стене →

НА КОНЯ.

Добре коли немає геть поганих новин. Є непогані особисто для мене, є непогані для нашої Держави. Почну з перших.

Я таки домігся від декого і беру повну відпустку від усіх соцмереж до 10го липня. Мій вчорашній "подвиг" з Бахмутом таки оцінили. Відпочинок потрібен - я бачити не можу навіть значок "Тележки", а писати не хочу навіть під диким примусом. Так що, панове, це останній допис до 10го липня. Слава Богу. Тепер про інші новини.

Наші заокеанські друзі не помилилися в строках ані на йоту. Коли я писав своє "Літакове" до саміту у Хіросимі і навіть до рішення навчати наших пілотів я казав, що літаки будуть наприкінці осені. друзям я цю інфу дав ще раніше. Пан Байден підтвердив пану Зеленському те саме, що казав я - літаки надійдуть у кількості 24 - 36, залежно від темпів їх підготовки для передачі, наприкінці осені - на початку зими.

Український контрнаступ почнеться після того, як надійде "німецький" транш допомоги, перш за все IRIS-T, боєприпаси та. особливо, танки "Леопард" -1. Строки знаю, але не скажу - СКОРО!

Не чекайте на "одним махом всех побивахом" - усе буде розтягнуто у часі, роботи по звільненню - кінь не валявся, до останньої хвилі наступу надійдуть "Абрамс"и, майже напевне на День Незалежності. До речі, наш президент поділився з паном Байденом ідеєю щоби вони пройшли по Хрещатику у свято. Як на мене - ідея як мінімум дивна, але... Не моя справа.

І останнє, найголовніше. Президент Байден запевнив Президента Зеленського у тому, що підтримка України буде триватиме і у наступному році, але її обсяг залежить від декількох факторів. Військова підтримка збережеться на обсязі цього року і може бути збільшена у разі якщо у результаті контрнаступу ЗСУ вийдуть, або наблизяться, до "Лінії 24". І, якщо після цього москва буде вперто відмовлятися від реальних переговорів про деокупацію як мінімум Донбасу, УКРАЇНА ОТРИМАЄ УСЕ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОГО ЗВІЛЬНЕННЯ ТЕРИТОРІЙ ЯКІ ЗАЛИШИЛИСЯ ОКУПОВАНИМИ.

І американський клістир для нашої влади. Байден заявив Зеленському, що війна не є препоною для проведення політичних та економічних реформ і нагадав, що шлях до НАТО на 70 відсотків залежить від реформ саме політичних. Президент США виказав невдоволення гальмуванням Судової Реформи, інформаціонною політикою Держави, зокрема "Єдиним Телемарафоном", "Вкрай недостатньою боротьбою з корупцією", та наголосив, що до закінчення війни в Україні треба провести низку реформ з тим, щоби після війни та відміни Воєнного стану провести чесні та відкриті вибори Парламенту та Президента. Також заявлено, що обсяги фінансової та економічної підтримки залежать саме від впровадження реформ.

Все. До зустрічи. Маю надію на те, що відпустка піде мені на користь і бажання щось писати таки до мене повернеться.
 
+3
Последние новости
Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%