Сообщение #2387388 Просмотреть на стене →

Китай VS Ху@лостан, або як перетворитися з мачо на куколда

СРСР розвалися. З гівна та соломи з’явилася расєйська фєдєрація, яка назвала себе спадкоємцем СРСР та почала диктувати свої правила бувшим республікам СРСР, які стали незалежні. Найбільше пощастило країнам Балтії, які звільнилися від впливу лаптєногіх та перейшли під протекторат ЄС та НАТО.

Азійським республікам не було до кого тягнутися, щоб вийти з під впливу рашки, бо потужних сусідів в 90-ті роки там не було.
Тому Ху@лостан одноосібно грав з ними в гру під назвою «страший брат та басурманє, которим оні построілі страну, заводи і фабрікі, но ето всьо руская зємля».

Перші ластівки, які навалили кавеликів на зону інтересів Ху@лостану, прилитіли після останнього загострення в Карабасі. Тоді Туреччина, яка підтримувала Азербайджан, зрозуміла, що Ху@ло – імпотент та повний мудак, а Ху@лостан, це Колос на глиняних ногах.

Після усвідомлення цього факту, Ердоган почав свою гру. Почав збирати до купи «Тюрські народи» і дуже глибоко заліз в совєтську Азію.

Китай, який вже став наймогутнішою силою в регіоні, на той час просто вичікував.

І тут – опача!!!

Вибори в Турчині – Ердоган вперше за багато років не перемагає в першому турі, і всі розуміють, що в другому буде мобілізація опозиції, яка відчула, що зміни можливі. В опозиційного кандидата немає ніяких претензій на «об’єднання тюркських народів», тому Китай може не боятися претензій нової турецької влади на Азію.

Залишається лише один опонент – Ху@лостан. Китай вичікує більше року (з початку війни в Україні), а вже сьогодні робить свій хід. Китай пропонує Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану військовий союз!

Китай, який все робить повільно та тільки тоді, коли відчуває, що переможе – зробив свій хід. Він більше не вірить в сильну рашку і в те, що вона буде геополітичним гравцем. Китай починає монетизувати майбутній крах Ху@лостану.

Звідси можна зробити тільки два висновки:
- Китай нарешті переконався, що рашка програє війну;
- Китай почав відгризати шматки від зони інтересів рашки, тому він пальцем не поворохне, щоб допомогти рашке повернутися за стіл великих гравців в Азії.

Штош…

ЗСУ їбашать, та змінюють правила гри в усьому світі!

Слава ЗСУ!!!
Пятігорєц
 
+7
Последние новости
Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян Рівно 49 років тому "Динамо" вперше в історії виграло Кубок володарів Кубків УАФ начала расследование в связи событиями после матча «Шахтер U-19» — «Динамо U-19» Николай Несенюк: «Украинские футбольные ветры очевидно показывали, что «Шахтеру» не дадут проиграть, а «Динамо» — выиграть»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%