Сообщение #2386866 Просмотреть на стене →

Є влучання в Петріот. Вчора. (Бутусов).

Так, є у мережі це відео. На ньому видно, що система стріляє якнайшвидше і частіше. Тобто вона активно відстрілювалася від атаки. Тобто була масована атака на систему і система відповідно намагалася врятуватися. Але, що там було вражено, по відео не скажеш. У "Петріота" вісім пускових установок та у кожної з них по 4 ракети, виходить разом у системи 32 ракети. На відео видно, що стільки приблизно ракет Петріот і відстрілив. І по ньому прилетіло вже тоді, коли в нього закінчилися ракети фізично. На це був мабуть і розрахунок-взяти кількістю. Але тут потрібно розуміти, що таке "Петріот" . Це 8 пускових установок. Але тільки одна система управління вогнем та автоматизації, яка і здійснює зв'язок та управління. Є генераторні, є т.зв. радарні ще установки. Тобто "Петріот" - це комплекс, ціла система, яка працює спільно разом. Тут важливо розуміти, куди саме прилетіло? Якщо прилетіла до комплексу системи управління, тоді це справді жахливо. Але якщо прилетіла, в одну із пускових установок, то нічого страшного. Просто лише мінус 4 ракети в арсеналі біля системи, але "Петріот" працюватиме спокійно далі. І це не катастрофа і не критично.

Саме тому, переможні реляції засуньте в ж... тому що... а тому що прилітає... Як і в Хмельницький. Питання одне... хто здає позиції?
 
+4
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%