Сообщение #2386810 Просмотреть на стене →

ВИБОРИ І РАШПІДОРИ.

Раз обіцяв, то треба виконувати - напишу про можливі майбутні вибори.

Там у нас дуууже мудраковатий пан Кокс, який ще недавно усіма фібрами своєї кишені інтригував заради повернення російської делегації у ПАРЕ, запропонував нам провести вибори під час Воєнного Стану. Шарман. Я не знаю достовірно - хто підгодував тарганів у його у черепушці, але давайте прорахуємо, "Чи потрібна нам ця книга прямо зараз", як казав товариш Сталін. Що отримає Україна якщо погодиться на цю пропозицію.

По Перше. Вона отримає шалені фальсифікації - близько шести мільонів будуть голосувати он-лайн у тому рахунку з окупованих територій і, я майже не перебільшую, ми отримаємо, умовно кажучи, "10 мільонів голосів за пана Мураєва чи Світлу реінкарнацію його" - російські хакери допоможуть.

По Друге. Україна отримає відкриту фазу війни усіх проти всіх всередині Держави під час війни. Зелені дістануть з закромів "Медведчукогейт", марунові "Вагнергейт", "ВонАни" під газом заволають про корупцію і далі по тексту. Кому на руку розпалювання розбрату всередині і так не дуже монолітного українського суспільства? Прально - тільки бидлу з-за поребрику та нашім вітчизняним політичним лузерам які досі мріють про повернення у вишу лігу української політики.

По Третє. З КОГО ЗАРАЗ ОБИРАТИ??? Нові політичні проекти, навіть підтримані американцями та союзниками, не мають майже ніякого шансу встигнути розкрутитися і створити повноцінні партії з хоч мінімально розвиненою структурою на місцях до осені, і шановні українці знову будуть обирати між сортами старого як лайно мамонта та відносно свіженького гівна. І останнє легко майже повторить свій минулий тріумф - рейтинги найближчих їх переслідувачів зараз на рівні "для поржать" і не мають ніяких серйозних шансів на збільшення.

Ну і в Четверте. Наші союзники з-за океану категорично проти проведення виборів під час війни, причому до ступені "можливих серйозних демаршів". Американці вважають саме обговорення такої можливості "провокацією спрямованою на максимальну дестабілізацію внутрішньополітичної ситуації у державі під час вирішальних подій на полі бою". Не знаю, як хто, але я особисто цю точку зору підтримую усіма кінцівками - краще і не скажеш.

От такі вони справи. Слухати підгодованих кремлем політиків - себе у землю закопати, нам це потрібно? Краще покладемо на них разом великий і товстий та будемо займатися основною справою - здобуттям Перемоги, а там вже й розберемося - "Як нам відправити вітчизняне політичне лайно на асенізацію.

Розумному достатньо - ДУМАЙ-ТЕ.

БНСДС
 
+4
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%