Сообщение #2386494 Просмотреть на стене →

"МАКРОН - МУЖИК, ХУЙЛО - КИТАЙСЬКИЙ ПИД...АС"! Перш за все - дякую усім, хто відгукнувся. І суворій Моновой з її "Стоять-боятся", і Оксані Щербаковой, хоч вона мене Арестовічем обізвала, і дорогій ЛюсІ яка знає толк у полових збоченнях у журналістиці, і сусіду Максу - навіть не знав, що він мене читає після мого "здристу" з Громади - ДЯКУЮ усім читачам без виключення і в рівній мірі. Якщо потрібен - остаюся. Ну а сьогодні день гарних міжнародник и воєнних новин - обійдуся сьогодні без негативу.

1. Макрон пообіцяв Зеленському танки, бронемашини та ППО і обізвав хуйло "китайським васалом". І люди цікавляться - звідки така агресія, начебто Емануель ще пару тижнів тому щось казав про особливий китайсько-французький мирний план для України? Французька скринька відкривається просто. Сі обіцяв Макрону співпрацю по плану і тупо його кинув - вирішив працювати виключно з США проігнорувавши французьку пропозицію про зустріч голів МЗС для напрацювання спільних пропозицій для цього плану. Макрон дуже ображений на Сі що без сумніву явно на користь Україні та її націнтересам. І тепер супергарна новина яка пов'язана з вищесказаним.

Я писав про те, що Укроборонпром у Европі виготовляє ракети переважно з західних комплектуючих і казав, що одна з европейських країн - постачальник окремих вузлів, блокує їх використання по російський території. Тепер можна казати що то була Франція. Казати можна тому, що Макрон вчора офіційно зняв блок. Є застереження для їх використання - вони можуть бути використані виключно по воєнних об'єктах та по підприємствах російського ВПК. І якщо уявити у майбутньому масовану атаку на "Алмаз-Антей" чи по саратівському авіазаводу, то дуже приємно на душі робиться. Так що знайте - тепер якщо щось удовбенить по кацапський глибинці, так то не тільки британські летючки зроблять.

2. Сьогодні підтверджена готовність Британії навчати українських льотчиків роботі на F-16. Це гарна новина, але є більш гарна. 12 днів тому я писав, що вже йде ОПРАЦЮВАННЯ ПРОЦЕСУ передачі Україні західних бойових літаків. І ось вже підтверджена домовленість, згодом вона і до ЗМІ дійде, між нашім МО та Пентагоном про те, що кращі українські курсанти останніх курсів льотних інститутів поїдуть до США на навчання на літаках F - 16 та F - 18. Переоцінити це важко. В Україну вірять як і у її майбутнє. І не можу не підкреслити суперроботу панів Резнікова, Кулєби та Залужного котрі лобом прошибали бетон американської виваженості. Ясно, що ці літаки не проявлять себе у ЦІЙ війні, але це величезна інвестиція у майбутнє, і не тільки майбутнє ЗСУ, а самої нашої Держави.

3. Я писав на минулому тижні про висновок Пентагону та Комітету об'єднаних Штабів з приводу нашого контрнаступу та зміну їх прогнозів після "Бахмутського позору" військ рф. Нагадую - тепер вони вважають шанси на наш успіх майже гарантованими. Вчора був опублікований прогноз Британської розвідки з точно таким же висновком, якщо стисло - "важко буде проломити першу лінію російської оборони, але для цього у ЗСУ все є, а потім непідготовлені, погано озброєні, немотивовані російські війська скоріш за все будуть бігти". Звісно, я не маю ніякої уяви - де наші будуть прориватися першочергово, та й у США це ніхто не знає, але вірю, як і вірять союзники, що це ЗСУ зроблять.

На сьогодні все. Ще раз дякую усім, хто відгукнувся. Віримо у ЗСУ, працюємо на Перемогу і пам'ятаємо, що все буде так, як нам потрібно і вже у цьому році.
 
+10
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%