Сообщение #2373396 Просмотреть на стене →

"ХАРОШ ПРОЙОБУВАТИ ППО!!!"(с) - пишуть.
Харош, харош. Я ж тільки за. Просто я вже не знаю в які отвори кому треба кричати і на кого гавкати, щоб це стало не похуй не тільки вгорі, а і безпосереднім потенційним цілям. Ви якщо знаєте - то кричіть в туди.
Дик, і арту харош пройобувати, і піхоту. Просто ППО - на слуху, на виду, завдяки відео з Ланцетів. Але "похуй" спільний.

Я розумію, що більшість ФБ-спільноти не вчилась, не готувалась, не отримала спеціальних знань, тому пише всяку х-ню, типу може вони поламались, може акум сів, може БК закінчилось... і ще купу всяких "може". Може розрахунок срать пішов. Все може. Тільки в воєнній науці на кожне це "може" давно придуманий комплекс заходів з прикриття, евакуації. Саме те "крию-тримаю", яке ви парили на кожному тактикульному навчанні піхоті. І загал від цього тащився. Якщо вам так перло, то чому ви не навчили і не організували те ж саме "крию-тримаю" для ППО, для арти? ФБ-спільнота, не обтяжена спеціальними знаннями, пише "нічим". -Х-й позичив! Нічим вийти з поламаної техніки і розосередитись з автоматами? Нічим організувати машину супроводу, яка не хуї пинає, а дивиться за небом і хоча б намагається збити загрозу з стрілковки-кулеметів?
Руки зі сраки організувати поряд хоча б кілька БДШ5 ? Якщо вже срачка застала вас на рівнині і РЕР доповіла про наближення Ланцета? Доречі про РЕР: вам нічим, блєать, намутити собі ТіnySA Ultra з антенкою, тій же групі розпіздяів з машини супроводу? І знати про Орлан над головою і про Ланцет за 2 км до? Ви навіть не знаєте що це таке. Ні ви, ні ваше МіністерствоВесільнихДронів. Де ваша Нота? Чому не при С300/Гепарді? Вам Нот не хватає? У вас Гепардів більше? Просто ви довбойоби. Нема машини супроводу? Про3балі? Тобто у вас на Гепард за йух знає скільки мільйонів, не знайшлося лендака за 30 тищ?
Я розумію що ПЗРК у вас вже нема, тому навіть не в претензії, хуй з ними. Але задерти голову супроводу і побачити в бінокль/теплік, чи навіть часто просто очима, що над головами кружить Zala/Орлан? І викинути на грунт БДШ, йобнути мо ним молотком і через 20 секунд мати дохуя диму на 20 хвилин? Я вже не кажу про комплекти сіток і стійок.
Доречі про дим. Ви навіть не пробували присобачити пару комплектів "Тучі" на ваш Гєпард? Не пробували. Бо проєбалі. Вам хлєбало злиплося попросити аналоги у "західних партнерів"? Це ж не зброя, це блоки миттєвої постановки дим.завіси з натівських танків. Штука суто оборонна і захисна. Навіть "ліверні ковбаси" не стануть сильно опиратися таким поставкам, якби ви їх попросили. Але ви нє.
Ви не знали до прочитання цього тексту що таке БДШ5, ТіnySA Ultra, Нота і Туча? От тому я і не встану "з дивану" і не поїду вам "показувати як треба, раз такий вумний"(с). Бо вам нічо не допоможе.
ps: А те що ви проєбали на миколаївщині за 48 годин, вважаю саботажем.
 
+1
Последние новости
Сергей Ребров: «После матча игроки попросили меня выйти из раздевалки» "Поділився секретами успіху на полі". Капітан "Динамо" завітав на тренування дитячної команди з Вінничини Заявка сборной Украины на матч с Румынией. В списке все, включая Миколенко Официально. «Динамо» в Лодзи свои домашние еврокубковые матчи проводить не будет Миколенко їде на матч Україна - Румунія, відновлення після травми, костюми для футболістів. Збірна у Мюнхені Екс-динамівець Дуду змінив клуб у Бразилії "Один він ходив із простим, кнопковим телефоном": Парцванiя назвав найбільш скромного гравця "Динамо" Бывший полузащитник «Динамо» спустя 13 лет вернулся в свой родной клуб Виталий Миколенко: «Никаких проблем со связками нет, у меня просто сильный ушиб» (ВИДЕО) Реброву на замітку: румунський тренер назвав вразливе місце збірної України перед стартом Євро-2024
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%