Сообщение #2371313 Просмотреть на стене →

https://karavan.ua/zvezdy/devid-ta-viktoriia-bekkhemy-chomu-vony-nikoly-ne-rozluchatsia/
17 квітня, день народження Вікторії Бекхем – 49 років. Вона блискуча жінка в усіх своїх ролях – дизайнерка та модниця, дружина, мама та свекруха, благодійниця та ікона стилю. А ще їхня із чоловіком Девідом пара, яка вважається однією з найміцніших і найяскравіших у шоу-бізнесі, цього року відзначила 26-ту річницю весілля!

Караван історій пояснює, як цим двом вдається зберігати сімейну ідилію.

Ось уже багато років – у будь-який день і у будь-яку погоду – Девід прокидається за чверть сьома. Щоб приготувати сніданок – колись для чотирьох своїх дітей перед навчанням, зараз – тільки для молодших. Та звичка лишилася. Це була традиція: круасани – із джемом для Брукліна і шоколадним кремом для Круза. Фрукти для Ромео – він обожнює манго і ананаси. Свіжозаварений чай, апельсиновий сік у прозорому глеку, мінеральну вода в запітнілій пляшці. Молоко та мюслі. І все це — на накрохмаленій скатертині, — втім, його улюблені діти швидко влаштовували справжній розгром… І вони з’являлися на кухні ще сонні, рум’яні, в смішних піжамках, – такі схожі на нього і його кохану Вікі.

Тиша і спокій з їх появою закінчувалися: хлопці дуріли, жартували один над одним, сміялися, розмовляли з набитими ротами – вони з Вікторією ніяк не можуть відучити їх від цієї звички. Сьорбаючи каву з великого кухля, Девід з любов’ю дивився на своїх дітей…

Зараз хлопці вже зовсім дорослі. Бруклін рік одружений. Їхній первісток. Про те, що Вікторія вагітна, вони дізналися, коли знаходилися в цьому, прямо скажемо, не найпрестижнішому районі Нью-Йорка, і вирішили дати синові його ім’я. Бруклін – справжній татів син: він у всьому копіює Девіда, намагаючись бути схожим на нього навіть у дрібницях – стилі одягу, манері поведінки, татуюваннях, захопленнях (як і батько, обожнює серфінг і катається на сноуборді). Хоча, звісно, Нікола, невістка, і намагається перевиховати його на свій манер. Жінки!
Детальніше за посиланням

#історія #ностальжі #історіясвітовогофутболу #Черкаси
 
+1
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%