Сообщение #2370980 Просмотреть на стене →

Павлюченко

ТРОШКИ РОЗВІДНИЦЬКОГО.

Інформація як відкрита, так і "не зовсім".

1. У злитих "Документах Пентагону" є інформація про те, що американська розвідспільнота у режимі он-лайн отримує абсолютно всю інфу як з російського Генштабу, так і від штабів та керівництва підрозділів. Після вибуху інфобомби розвідспільнота США чекала на те, що на расії почнеться активна кампанія з пошуку шпигунів, але цього не сталося. Більше того, потік витоку збільшився.
Розвідспільнота США вважає, що ці факти свідчать про те, що вище та середнє військове керівництво зацікавлене у скорішому припиненні війни в Україні навіть ціною військової поразки.

2. За останні три тижні по каналам спілкування розвідок американцями від російської сторони були отримані п'ять запитів на термінові перемовини, плюс двічи зверталися підлеглі Герасімова. Тема - "якнайшвидше припинення бойових дій, обговорення "достойного виходу РФ із безглуздої війни" та майбутнього російської держави у післяпутинську епоху".

Я, звісно, не знаю нічого про відповідь американців, але майже впевнений у тому, що буде принципова згода на це вже під час українського контрнаступу. І вважаю, що ці пропозиції бидлостанців щирі - дуже сильно хуйло задовбало навіть своїх.

Курт Волкер вчора заявив, що ЗСУ вже зараз можуть починати операцію по звільненню Криму. Це відкрита інформація. А тепер напіввідкрита від розвідспільноти США. Вона, а також генерали Міллі та Остін вважають, що після входу ЗСУ до Криму рф запросить термінові переговори про вихід з війни на умовах України з єдиною вимогою - гарантіями невступу її до НАТО щонайменше на 25 років. А там "або я здохну, або емір, або ішак".

Подивимся - що буде у майбутньому. Може статися усе. Але я гарно вчив історію, зокрема Першої Світової. Тоді кацапи на усіх рівнях зливали інфу німцям аби скоріше скінчилася війна. А як вона скінчилася, пам'ятають усі - дві революції і розпад імперії. "Історія повторюється двічи, перший раз у вигляді трагедії, другий у вигляді фарсу". Чекаємо другого акту бидлостанського балету. Маю надію що це буде "Лебедине озеро".

Віримо у ЗСУ, працюємо на Перемогу і пам'ятаємо, що усе буде так,як нам потрібно і вже у цьому році.
 
+5
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%