Сообщение #2360172 Просмотреть на стене →

Historic Ranchman’s steakhouse in Texas has finally reopened after a 3-year closure
For 75 years, Ranchman’s has been a place for rodeo cowboys, bankers and anybody in between.
https://www.dallasnews.com/food/restaurant-news/2023/04/04/historic-ranchmans-steakhouse-in-texas-has-finally-reopened-after-a-3-year-closure/
#Черкаси #світовіЗМІ #історія #ностальжі #кіно #Америкасьогодні
Історичний стейк-хаус Ranchman у Техасі нарешті знову відкрився після 3-річного закриття
Протягом 75 років Ranchman's був місцем для ковбоїв родео, банкірів і будь-кого між ними.
Як Ranchman став відомим
Згідно з історією, жінка на ім’я Піт відкрила стейк-хаус у центрі міста Пондер у 1948 році.

Портрет засновниці Ranchman's Ponder Steakhouse Грейс «Піт» Джексон висить на стіні...
На стіні ресторану висить портрет засновниці Ranchman's Ponder Steakhouse Грейс «Піт» Джексон. Вона померла в 1998 році, але досі вважається частиною серця ресторану. Чи сумуєш ти за нею, запитав я власника Дейва Росса, який очолив ресторан у 1992 році? «Вона все ще з нами», — подумки сказав Росс. (Шафкат Ановар / Штатний фотограф)
З нею було важко працювати, і Росс міг це знати, тому що він робив це протягом кількох років у 1978 і 1985 роках, перш ніж він купив ресторан у 1992 році. Коли Грейс «Піт» Джексон керувала рестораном, «ви скоротили ваші власні стейки, мийте свій посуд і мийте підлоги», - каже Росс. «Вона була надто ощадливою, щоб найняти когось іншого».

Росс каже, що «лаявся б у відповідь» на Піта, можливо, саме тому вони так добре ладнали, але Росс вважає, що вона «залоскоче» від ремонту.


Околиці почали помічати, що стейкхаус Ranchman's Ponder знову відкрився.
Околиці почали помічати, що стейкхаус Ranchman's Ponder знову відкрився. (Шафкат Ановар / Штатний фотограф)
Ресторан був основним продуктом у його крихітному містечку. Коли понад 50 років тому шкільну їдальню Пондер тимчасово закрили на будівництво, Піт щодня готував гамбургери для місцевих школярів в обідню перерву.

«Я просто ненавиділа, коли їдальня знову відкрилася», — каже Тресса Вільямс, давня клієнтка Ranchman, яка закінчила Ponder High у 1966 році.

Піт поставив Ranchman на карту. Її маленький ресторан двічі був на Food Network. Уоррен Бітті та Фей Данавей знімали Бонні та Клайда неподалік і робили перерви, щоб поїсти їжу Піта. Там Meat Loaf знімали кліп , а Сінді Кроуфорд заїхала з друзями. Дон Генлі любив заходити, як і Стіві Нікс. І Джон Уейн.
 
Последние новости
Вячеслав Шевчук: «У Луческу есть большое желание работать. Но не думаю, что он будет консультировать сборную Румынии» Шапаренко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 25-го туру УПЛ "Луческу хоче ще попрацювати": Шевчук зустрівся з колишнім тренером "Динамо" і поділився подробицями спільної вечері Николай Шапаренко и Александр Шовковский — лучший игрок и лучший тренер 25-го тура чемпионата Украины Милевский со скандалом вернулся на футбольное поле (ФОТО, ВИДЕО) Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%