Сообщение #2360038 Просмотреть на стене →

Павлюченко

ПРО КАНАЛІЗАЦІЮ ПЕНТАГОНУ І НЕ ТІЛЬКИ.

"Ніколи не було і ось знову" - "Ти у нас "Голос Америки, а тому доповідай - що твої довбані американці собі думають, як вони допустили такий витік даних про наш наступ і все інше"? Не був би лисим - став би "адназначна". "По суті пред'явлених мені звинувачень можу пояснити наступне",


Врубіть свій мозок хоч трохи і попробуйте відповісти собі на простеньке питання - "Чому витік "висів" у відкритому доступі місяць нікому не потрібний доти, доки, "як по команді зверху" його не розповсюдили поважні американські ЗМІ? Вам не здається дивним цікавий мікст з начебто секретних та несекретних даних у якому є явні суперечності? Якщо дещо задіяти своє сіру субстанцію, то, навіть без "ексклюзівної інфи становиться ясно, що йде велика та цікава гра на заплутування супротивників, причому і у бидлостані, і у Китаї.

Вкотре кажу - мені не доповідаюсь "Сильні світу сього", я не сиджу під столом у Байдена і не кормлю тістечками Остіна, але дещо знаю по темі з того, що мені довіряють. І головне та цікаве у цьому витоку те, що, у ньому був задіяний чиновник Пентагону - палкий прихильник Трампа. І останній пост Трампа під назвою "Третя світова війна" - це спроба "зіграти" на цьому витоку, виставити себе єдиним політиком, який може зупинити цю війну. Звісно за рахунок "Нікому не потрібної України", І я з великим задоволенням побачу, як цю прокацапську недоістоту "розмажуть" на дебатах ті, хто цю "Спецоперацію" готував і втілював у життя.

Ну а те, що США слідкують за Українським керівництвом та за своїми союзниками - це секрет Полішенеля, подібні скандали були і при обамі, і при Трампі, і їх буде візок і арба у додачу. Для нашоко політичного керівництва це свого роду попредження - "Ми усе бачимо! Не творіть херні і все буде добре", Бо наш політикум без нагляду США заведе нас не до НАТО, а у дупу - я в цьому впевнений на 100000 відсотків.

Сказав те, що повинен був сказати. Вже дуже- дуже скоро, до початку травня, почнеться Велике визволення, а ракети, які "для спроби" гахнули по Феодосії, гахнуть вже по бидлостану, Криму та по лінії фронту - зараз надходять "критичні" партії від нашого "Оборонпрому", Віримо у ЗСУ, працюємо на перемогу і пам'ятаємо - все буде так, як нам потрібно, і вже у цьому році.

З 15го я знову на каналі на регулярній основі. буду на зв'язку постійно, буде працювати основний телефон. До зустрічі у ефірі. Усім добра і впевненості.
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%