Сообщение #2359784 Просмотреть на стене →

AG
Макрон скрутив Байдену «дулю з маком»: мімікрує під Пекін

Французькому президентові так задурив голову китайський чай, що у час візиту до Сі Макрон набалакав пригорщу дурниць. «Російський урок-2022» нічому не навчив європейську дипломатію, і вона з оптимізмом наступає з КНР на ті ж самі граблі.

🫵 Відкидаючи інформаційну піну, озвучу декілька зрад від господаря Єлисейського палацу:

👉 Франція поділяє думку, що політичне вирішення кризи в Україні має враховувати законні занепокоєння всіх сторін. Перекладу: маємо погодити не лише з бункерним, але й із Сі, Макроном, з Шольцом, як ЗСУ звільнятимуть Крим. Це продовження старої кремлівської пісні у виконанні Китаю «про негайний мир по лінії фронту».

👉 Франція підтверджує свою відданість політиці «одного Китаю». Розтлумачу: це принцип, за яким Тайвань вважається невіддільною частиною КНР. Згідно з цією політикою, будь-які спроби Тайваню оголосити свою незалежність є неприпустимими для Китаю, який розглядає Тайвань як свою провінцію.

👉 Франція та Китай погоджуються «поглибити діалог» між збройними силами обох країн в Азійсько-Тихоокеанській зоні, "зміцнюючи регіональну та міжнародну безпеку". Іншими словами: оскільки найбільшою загрозою для КНР в цьому регіоні є США, то Макрон та Сі де-факто поглиблюють дружбу проти Байдена. 

👉 А ще гість з Парижу пообіцяв де-факто поважати ущемлення прав китайців, переслідування уйгурів і відсутність всіляких свобод. Це він назвав справжньою дружбою та взаємоповагою. 

🫵 Макрон продав душу червоному дракону.  Запитання лише в рентабельності оборудки.

👉 Про душу підтверджує рівень прийняття Макрона, який і не снився бункерному: Сі покликав господаря Єлисейського палацу в резиденцію батька на півдні країни, що є проявом виняткової гостинності. 

👉 Китайське заколисування - спроба вбити клин у взаємини  ЄС і США. Макрон стає троянським конем економічної інтервенції Сі в країни Євроспільноти. Саме тому КНР купить 160 літаків Airbus, допоможе Франції в переході до безвуглецевої енергетичної системи, і взагалі заводить країну грішми. Я вже почав боятися, що залишись Макрон  ще на один день, країна перейшла б з євро на юань. 

🫵 КНР для ЄС - це ті ж самі граблі, як і РФ.

👉  США задовго до 2022-го року вказували на Кремль як головного порушника контурів світової безпеки, а Меркель-Шольц з Макроном пестили бункерного, купували дешеві енергоресурси, збагачуючи скарбницю путінської агресії. В результаті в Європі виникла широкомасштабна війна. 

 👉 Сьогодні Uncle Sam вважає Піднебесну головним викликом для миру на планеті у найближчі 10-20 років, і намагається блокувати економіку цієї держави санкціями, а Макрон… ну ви вже в курсі, що він утнув.

👉 Якось окремо розповім про економічний занепад ЄС та його провідних держав, який змушує Старий Світ крутити політичні романи з лідерами тоталітарних держав. Та щоб не привело до цього мезальянсу, він матиме дуже непрогнозовані наслідки для планети загалом і для України зокрема.  

До речі, щоб ви не подумали погано про мене: "дуля з маком" - випічка з маковою начинкою. У деяких регіонах України її називали "дулями", що може бути пов'язано зі схожістю форми пирогів з певними фігурами.

Мімікрувати - означає наслідувати або імітувати щось або когось.

Підписуйтеся на "Орестократію". Буде їм не лише "з маком". 
 
Последние новости
"Динамо" повторило особистий рекорд у Прем'єр-лізі Шапаренко провів 200-й матч у кар'єрі В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%