Сообщение #2357143 Просмотреть на стене →

2Fifan
Бізнес-ідея. 50% з прибутку мої:
Дизайнер, письменник та технічний фахівець Джексон Фолл вирішив перевірити, наскільки добре ChatGPT знається на підприємництві. Він попросив чат-бот знайти ідею для онлайн-бізнесу, який дозволив би заробити якомога більше грошей. Звісно, тільки легально. ChatGPT упродовж одного дня створив компанію, яку згодом оцінили в приголомшливі $25 тис., пише The Sun.

В розпорядженні бота було $100, і він самостійно витрачав їх так, як вважав за потрібне. Фолл взяв на себе роль посередника та замовляв й купував те, що хотів ChatGPT.


Штучний інтелект запропонував йому придбати доменне ім’я, яке привертало б до себе увагу, та план хостингу сайту. Це обійшлося приблизно в $15. Потім ChatGPT створив афілійований маркетинговий сайт Green Gadget Guru, який генерує контент про екологічно чисте життя та рекламує продукти в обмін на комісійні від продажів. На додачу до цього він за допомогою нейромережі DALL-E 2 створив логотип для майбутньої компанії, а також розписав бізнес-план та стратегію просування в соціальних мережах.

ШІ порадив Фоллу зосередитися на прибутковій ніші з низькою конкуренцією. Наприклад, продажах екологічного кухонного приладдя та посуду, а також специфічних товарів для тварин

Ще на етапі розробки сайту Фолл дав ChatGPT вказівку бути особливо уважним з текстами та макетами. Так, штучний інтелект запропонував доволі зручну структуру та написав частину контенту. Він зібрав поради щодо того, як змінити спосіб життя, та зробив добірки продуктів, які могли б в цьому допомогти. Перший матеріал, який написав та опублікував ШІ, називався «Десять екологічно чистих кухонних гаджетів».

Потім ChatGPT запропонував Фоллу ділитися статтями та оглядами продуктів в соцмережах, тож чоловік створив облікові записи в Facebook, Instagram та Reddit. Штучний інтелект вважав, що це залучить потенційних покупців та збільшить відвідуваність сайту. Нарешті, він вмовив Фолла витратити $40 доларів на рекламу в Facebook та Instagram, а решту – на оптимізацію контенту для пошуковиків.

Джексон доволі швидко залучив перші інвестиції та почав шукати потенційних партнерів. Вже за день після того, як ентузіаст виконав всі вказівки ChatGPT, його компанію оцінили майже в $25 тис.
 
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%