Сообщение #2356571 Просмотреть на стене →

Будуть рашку нон-стоп, виблядки зелені...

Юрій Ніколов

У мене є люди-«ознаки». Якщо кудись беруть Олександра Находа, одного з прародителів еко-системи «Прозорро» – значить бить добру. «Наші гроші» можуть бути впевнені, що там буде плюсова динаміка. Так вийшло у нього і в «Укргазвидобуванні» - він якраз під час вторгнення і займався поверненням держкомпанії в «Прозорро».

Але як тільки головною «Нафтогазу» призначили Чернишова – стало зрозуміло, що вітер змін вже подув. Призначення чернишовського протеже Євгена Кабатова куратором «Укргазвидобування» відразу продовжилось чутками, що він без жодних претензій до закупівельників звільнить Находа. Так і вийшло. А тут ще й уряд прийняв чергові зміни до тендерної нормативки, якими дозволив енергокомпаніям і у тому числі «УГВ» проводити закупівлі всякого різного без «Прозорро». Достатньо лише накласти гриф «боротьба з наслідками рашистської агрессії».

Сорян. З Олександром я цей пост жодним чином не погоджував. Але ви маєте про це знати. Інерційний сценарій після війни – це повна хуйня. Все відбувається прямо зараз.


-------

Закінчився мій останній робочий тиждень в Укргазвидобування. На жаль, зміна керівництва компанії та Групи зазвичай призводить до змін і у функції закупівель, тому наші шляхи очікувано розійшлися
Точно знаю, що можна було зробити набагато більше, але і за цей неповний рік ми, мені здається, непогано відпрацювали в дуже непростих умовах. Незважаючи на війну, проблеми з постачальниками, ціновими стрибками, змінами законодавства, ми виконали головну задачу - забезпечили стабільний видобуток вітчизняного газу, щоб країна нормально пройшла цю зиму та почала готуватися до наступної. При цьому ми ще в серпні повністю повернулися в систему Prozorro, почали активно проводити відкриті зустрічі з ринком, використовувати електронні каталоги Prozorro Market, провели першу за багато років закупівлю електроенергії через відкриті торги, уклали прямі контракти з європейськими постачальниками метанолу на весь рік, а також вигідні формульні договори на дизпаливо з найбільшим вітчизняним виробником. У третьому кварталі було важко перебудуватися, але з жовтня взяли потужний темп і за три зимових місяці уклали за результатами процедур закупівель 1200+ договорів - безпрецедентний результат, який дає надію, що в цьому році забезпечення буде стабільним.
Дякую всій закупівельній команді - і в центральному офісі, і на філіях - за вашу роботу. Дякую Anton Tokarev, Oleksandr Romanyuk та Oleg Tolmachev за довіру та співпрацю. Дякую Vadym Shevchenko, Pavlo Nazarok, Татьяна Даниленко та Tatiana Rudenko за те, що погодилися доєднатися - за нової якості аналітику та моніторинг, за розвиток в логістиці та за якісну методологічну підтримку, професійні внутрішні семінари та консультації. Впевнений, що це було корисно для компанії.

Бажаю всім колегам з УГВ удачі в їхній непростій справі - наш газ дається дуже нелегко, особливо коли поруч з родовищами бої, періодичні прильоти та постійні відключення електроенергії. Але і в таких умовах ви працюєте та забезпечуєте країну потрібним паливом. Пишаюся роботою з вами в одній великій команді.
Ще раз всім успіхів, тримаймося та продовжуємо працювати для нашої перемоги
 
Последние новости
Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра Динамовцы почтили память погибших фанов (ФОТО) УПЛ. 25-й тур. "Динамо" – "Полісся" 3:0: числа та факти «Столько открытого пространства можно получить только на пляже», — Вячеслав Заховайло о матче «Динамо» — «Полесье» Георгий Бущан провел 100-й матч за «Динамо» в УПЛ и 50-й — «сухой» Лукас Тейлор – про 3:2 з "Динамо" у першому колі: "Чому б "Поліссю" не повторити цей результат?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%