Сообщение #2343829 Просмотреть на стене →

https://gp.gov.ua/ua/posts/miznarodnii-centr-z-peresliduvannya-zlociniv-agresiyi-rf-rozpocne-svoyu-robotu-u-gaazi-vlitku
#VIVAVIVAУКРАЇНА #історія #Черкаси #Міжнароднеправопринципитазастосування #раша
5.03.2023
Мицик Юрій Миколайович (Черкаси)
Міжнародний центр з переслідування злочинів агресії РФ розпочне свою роботу у Гаазі влітку
05.03.2023
На полях конференції «United for Justice» у Львові генеральні прокурори країн-членів спільної слідчої групи (JIT) підписали додаток до Угоди про створення JIT щодо початку роботи на базі Євроюсту Міжнародного центру з розслідування злочинів агресії.
Створення Міжнародного центру з переслідування злочинів агресії РФ ініціював Офіс Генерального прокурора за підтримки Євроюсту, Міжнародного кримінального суду та у партнерстві з Литвою, Польщею, Латвією, Естонією, Словаччиною та Румунією.
«Ми відчуваємо підтримку та згуртованість наших міжнародних партнерів задля нашої головної цілі - притягнення до відповідальності агресора. Відкриття міжнародного центру у Гаазі - ще один юридичний крок для цього», - наголосив Андрій Костін.
За словами Президента Євроюсту Ладіслава Хамрана, створення Центру допоможе забезпечити тісну співпрацю між партнерами. Він також запевнив, що Євроюст готовий надати технічну допомогу для початку його роботи.
Генеральні прокурори країн-членів JIT обговорили організаційні та операційні деталі для початку роботи Центру. У Гаазі працюватимуть прокурори та слідчі країн-учасниць JIT, розглядається також можливість залучення прокурорів з інших країн. У майбутньому до роботи Міжнародного центру можуть бути залучені експерти.
«Ми поставили перед собою амбітні завдання. Я сподіваюся, що Міжнародний центр в Гаазі запрацює вже влітку», - заявив Андрій Костін

Моє улюблене у Нідерландах місто Гаага
Чекає не дождеться ,коли Трибунал розпочне роботу свою
Світового злочинця рф покарають
Й українці ,врешті-решт у мирі та спокої заживуть,!
Все Буде Україна!
5.03.2023
Мицик Юрій Миколайович (Черкаси)
 
Последние новости
Игорь Суркис — Александру Усику: «Ваша воля к победе является настоящим примером для представителей всех видов спорта» Сергей Ребров: «Я всегда на связи с Миколенко, надеемся, что он начнет тренироваться в общей группе 30 мая» Денис Бойко — Александру Усику: «Браво, нападающий!» "Динамо" повторило особистий рекорд у Прем'єр-лізі Шапаренко провів 200-й матч у кар'єрі В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%