Сообщение #2341239 Просмотреть на стене →

Інтерв'ю з Клаусом Майне
https://youtu.be/NtQ__yTRKSY
https://life.nv.ua/ukr/znamenitosti/frontmen-scorpions-klaus-mayne-rozpoviv-chim-yogo-vrazhayut-ukrajinci-ce-neymovirno-50305171.html
Це неймовірно». Фронтмен Scorpions Клаус Майне розповів, чим його вражають українці
Фронтмен культового німецького гурту Scorpions Клаус Майне розповів, чим його вражають українці.
В інтерв'ю Олексію Суханову музикант зізнався, що був вражений стійкістю, патріотизмом та людяністю українців.
«Я дуже приголомшений тим, наскільки вони віддані своїй країні під час війни. Вогонь, що палає в їхніх серцях. Вони всі патріоти. Я не думаю, що є щось більше, ніж це відчуття — не тікати, а сказати: „Я протистою цій важкій та небезпечній ситуації, яка може забрати моє життя чи життя моїх близьких, але я буду тут і моя країна може на мене покластися“ . Перед цим я можу тільки схилити голову і стати навколішки. Це неймовірно», - заявив він.

Майне також висловив підтримку українському народові.
«Ми усі шоковані новинами з України. Сумно чути від вас про знеструмлення, це, мабуть, дуже важко. Це дуже важкі часи. Але чудово бачити, як попри все залишається людяність. У ці важкі часи важливо, щоб людяність була понад усе», — зазначив музикант.
Майне згадав, як давав концерти в українських містах і зізнався, що у 2012 році, коли померла його мати, він виступав у Харкові, а через кілька днів після її смерті у Львові, і був зворушений тим, як українські фани підтримали його.

«Я на гастролях у Харкові отримав звістку про смерть моєї мами і це була дуже шокуюча звістка. Її поховали за кілька днів і одразу ж після цього проходив наш концерт у Львові. Українці знали, що я кілька днів тому поховав свою матір. Вони стояли перед сценою і піднімали вгору банери „Клаус, ми з тобою!“. Це був для мене надзвичайно емоційний момент, який назавжди поєднав мене з Україною. Я ніколи його не забуду», – поділився він.

#історія #Черкаси #ностальжі #VIVAVIVAУКРАЇНА #світовіЗМІ
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%