Сообщение #2329286 Просмотреть на стене →

Все одно вам доведеться починати з початку: скинути з голови орчі Орлани. Як ви не уникаєте цього факту, але скільки не крутись, а жопа ззаду. А в нашому випадку - ще й попереду. Уже підступила впритул і охоплює з флангів.
1. Скинути з голови Орлани.
2. Не буде Орланів - зникнуть Ланцети. Ну, не те, що вони зникнуть зовсім, але інтенсивність і точність їхнього застосування кардинально знизиться. Знизиться ефективність і швидкість ОрланоАрти.
3. Після цього ми зможемо підняти голови, підключити бронетехніку а арту і почати формувати власний "вогневий вал", в нашому випадку обмежений спочатку "полем смерті". Тобто осколковим полем високої щільності, з коротким часом реагування.

Скидання ділиться на дві складові: Виявлення Орлана і збиття Орлана.
Зараз реальність в тому, що Орлани бачать, навіть просто очима, без оптики. Вони годинами літають, доки не скінчиться бензин. Збити нічим. ПЗРК катастрофічно не вистачає. Союзники прокинули нас з поставками і виробництвом. Це вже факт, що відбувся.
Але окрім випадків, коли Орлан бачать, є і випадки, коли Орлан не бачать. Вони в свою чергу діляться на виипадки, коли
а) Орлан не хочуть бачити, просто не хочуть. Спостерігати, виявляти, повідомляти.
б) Виявлення Орлана потребує спец-засобів в даних умовах, але ці спецзасоби відсутні.(і часто їх ніхто навіть не збирається просити/закуповувати, тому що похуй)

Чим можна виявляти Орлан:
Радар (палєвно і прилетить). Радар, як активний метод, без наявності всього решти, в умовах домінуваня ворога не підходить.
Радіопеленгатор, зокрема направлений радіопеленгатор. Корисна штука, особливо якщо вона має звужений сектор, на 360, а скажімо 35-45 градусів. Хороша штука, але її ще не осилили. Принаймі до юзабельного стану, коли це можна було відтворювати серійно і замовляти серійно. Хоча давно час це осилити. Через широкий кут це допоміжний засіб.
Бінокль. ("просто візьми і користуйся"). 12х50, 8х56, IS-біноклі Canon... Мінус в тому, що тільки вдень.
Тепловізор. Однозначно найкраще. Цілодобове виявлення. Віддаль виявлення залежить від геометричних параметрів об'єктива і розрішення матриці. А також(другою мірою) від якості/чутливості, тобто здатності розрізняти маленькі різниці температур і правильного калібрування. Метод найкращий і його пропоную робити основним.

Чим збити Орлан:
а) зенітною ракеткою ПЗРК. Міні-ЗРК-ближнього радіусу.
б) дроном-перехоплювачем.
Все. Про лазери, ЕМІ і РЕБ і іншу інопланетну ху2.71ту забуваємо. А всього іншого, в тому числі ствольного, "союзники" нам не дадуть. Вже не дали.

Про те, що віджимання неба від Орланів слід починати з ближнього радіусу над головою і рухатися в бік 0+ всі пам'ятають? Тобто: орки створили суцільне орланопокриття над лінією фронту, ми так само повинні створити суцільне анти-орланопокриття над лінією фронту.

Чим виявляти і чим збивати - розібралися. Оце і слід розробляти/компонувати.

* окремо скажу за метод винесення командних пунктів Орланів. Воля Ваша пробувати "перескочити" проблему над головою і закинути в тил, але окрім всього решти, вам потрібна "координатна" антена для амплітуди радіо-сигналів від СтанціїорланоКерування, бо у вас дві площини керування. Ви рік прочекали доки вам зроблять таку "радійну" ГСН, але ви ще 10 років прочекаєте, а її не зроблять. І це не єдина тех-проблема.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0bsfhzWdVKLSPA1352n1dpEm1qBZqsJHXZU4ZHA2oiDEGZ5wZfK8N1a4kycyav3Kxl&id=100007954270172
 
Последние новости
Данило СIКАН: "Десь у 10-11 років захотів спробувати сили у "Динамо". Пройшов відбір, але менi там не сподобалося" Віктор ЛЕОНЕНКО: "Ванат став найкращим бомбардиром, а "Динамо" все одно шукає нападаючого. Конкуренція не потрібна, потрібні хороші гравці" Иван Гецко: «Динамо» показало, что находится на хорошем ходу и что у него всё хорошо» Колонка Сергея Тищенко. Академия работает. Динамовские форварды Данило СIКАН: "Десь у 10-11 років захотів спробувати сили у "Динамо". Пройшов відбір, але менi там не сподобалося" Вивчаренко интересен «Эспаньолу». Известно, при каком условии может состояться такой трансфер Майбутнє Андрієвського, Шепелєва та Діалло: джерело повідомило, чи цікавлять "Полісся" гравці "Динамо" Джерело: Колишній півзахисник "Динамо" перейшов до "Карпат" «Динамо» и «Шахтер» включились в борьбу за Герреро», — журналист У "Дніпрі-1" озвучили ціну на Піхальонка, до якого приписують інтерес з боку "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%