Сообщение #2327316 Просмотреть на стене →

https://delo.ua/politics/madyar-meni-zaproponuvali-diskredituvati-sistemu-v-yakii-ya-zaraz-znaxodzusya-na-prikladi-yajec-410050/

"Мадяр": мені запропонували дискредитувати систему, в якій я зараз знаходжуся, на прикладі яєць
Тиждень тому, за словами “Мадяра”, до нього у загальному чаті в його Телеграм-каналі, звернувся читач, який нібито мав цікаву інформацію і просив звернутися в особисті повідомлення. Військовий, який підтримує комунікацію зі своїми підписниками, звернувся. Між “Мадяром” та тією особою зав’язалася розмова, з якої військовий врешті-решт зробив висновок, що його намагаються використати для провокації.

“Мені „навалили“, вибачте за сленг, настільки непристойну пропозицію, я був настільки вражений, що мене розцінили з цього ракурсу, що я на добу відключив усі коментування (в ТГ-каналі — ред.)... А пропозиція була тиждень тому, наступна: „Ви ж військовий, ви справедливий, ви рубите... Вам люди довіряють, от зверніть увагу на корупцію в ЗСУ....“, — і почали мене „наматувать“... Знаєте на що мене „намотали“ через чотири повідомлення? Яйця, курячі. Я тоді післав далеко” , - розповів “Мадяр”.

Він зауважив, що пояснив, тому хто до нього звернувся з такою пропозицією, що немає компетенції, і не знає, “скільки коштують яйця в магазині”, бо він їх 11 місяців не купляв, перебуваючи на фронті. Кульмінацією цієї розмови, за словами “Мадяра”, стала фраза співрозмовника — “ми ж вам пропонуємо, а ви навіть ціну не спитали”.

“Тобто мені було запропоновано дискредитувати систему, в котрій я зараз знаходжуся, на прикладі яєць”, — пояснив військовий.


Бровді розповів, що був впевненій, що історія завершилась на тому, що він заблокував того абонента, відмовившись від пропозиції.

“Я б і не згадав цю ситуацію... Дивіться, ми два дні обговорює яйця по 17 гривень. І як мені це трактувати. Я ледь не став невільним учасником схеми, яку зараніш готували, як спецоперацію”, — додав військовий.

“Мадяр” зауважив, що в самій ситуації з контрактами та обрахунками — мають розібратися правоохоронці. Але сама ситуація, зважаючи на звернення до нього ще за кілька днів до появи публікації у ЗМІ, з високою ймовірністю говорить, що все це провокація. Він також додав, що зараз спроби “стріляти не перебираючи засоби” по політичному керівництву держави, не сприятиме об’єднанню суспільства, а завдасть лише додаткових потрясінь.

А оце вже фаталіті ) Тепер Нашим грошам точно пизда.

https://youtu.be/eQ8v3HHYiPY?t=1720
 
+2
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%