Сообщение #2326859 Просмотреть на стене →

Є в цьому сенс.

Шломо Нагель

А правду кажуть, що у темряві думається краще. Ну, не зовсім у темряві, а при свічці. А подумати є про що.
Про що говорили президент Байден, генерал Міллі, генерал Залужний (у своїй статті), інші високопосадовці у вересні минулого року? Вони говорили про те, що не дадуть РФ перемогти у цій війні, а генерал Залужний про те, як він це зробить, якщо йому союзники дадуть 300 танків, по 500 бронемашин і гармат.
А зараз про що йде мова? А зараз той же генерал Міллі вже міркує про перемогу над РФ. Бо за цей період стало ясно, що якщо просто вигнати пацаків з території України, то війна на цьому не завершиться. Ба більше - розлютоване хуйло може обрати для своєї атаки іншу, більш доступну ціль, наприклад якусь з країн Балтії, чи Грузію. І там вже зупинити його буде набагато складніше.
Отже, перемога над РФ складається з двох факторів: знищення економіки цього гадючника і перелома хребта його армії.
Ті, хто казав, що санкції не діють, виявився не правим. Бо вони діють, і діють дуже вправно.
А ламати хребта армії треба там, де вона застрягла - в Україні. І для цієї мети, як не дивно, танки не потрібні, більш того, вони шкідливі. Бо маючи паритет, чи навіть (якщо брати на увагу їх якість) перевагу в танках, виникає цілком логічна ідея про "генеральну битву". А ця "генеральна битва", за будь-якого результату, принесе Україні значно більшу шкоду, ніж ворогу. Для нас втрата кількох десятків тисяч людей одночасно буде майже катастрофою, а пацаки такої втрати навіть не помітять. Тому, ніяких "генеральних битв" у цій війні не планується. Типовими для цієї війни стратеги бачать саме Бахмут і Соледар, а не якесь, умовно кажучи, "танкове Бородіно".
Авіація - це добре, але складно, бо головне - не навчити пілотів, а створити логістику обслуговування літаків, а потім ще захистити все це з повітря.
Найкращою визнана тактика Залужного, яка вже відпрацьована, і складається з поступового "стирання" людського і технічного ресурсів ворога в комбінації з безконтактним знищенням складів, логістики і особового складу, та швидкими контратаками в проломи оборони. Для цієї тактики все і дали - швидкісні броньовані машини, нові снаряди для хаймерсів з радіусом враження 150 км, засоби ППО та інше. Я думаю, що з метою це обговорити, дивлячись в очі одне одному, двоє командуючих і зустрічалися в Польщі, перед Рамштайном.
А навіщо ж роздули з цими танками? Відповідь проста - ІПСО проти хуйла. Страх появи на війні сотень нових потужних танків змусив його вигрібати з засік все, навіть новітні одиниці зброї, що ще не пройшли випробувань. А також, активізувати всю свою "сплячу" агентуру на Заході, яка засвітилася як новорічна ялинка.
Завдання ЗСУ не просто розгромити цю тварюку, а залишити її без штанів, з голою дупою.
Ось тоді, залишивши РФ без армії і без економіки, і настане перемога в цій війні.
І ще одне. Так, ми воюємо на своїй землі і втрачаємо найкращих людей. Але багато західних країн віддають нам свою зброю, дуже часто - останню, самі залишаючись беззбройними. Це дуже високий ступінь довіри і поваги до нас. Не треба про це забувати
 
+2
Последние новости
"Він в будь який момент може підставити": Олексiй Михайличенко розповів, чому Родрігеса вигнали з "Динамо" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Ментально Пономаренко готовий грати в основі "Динамо". Шовковський розуміє його потенціал і дасть йому шанс" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Крістіан Шевченко швидкий, вибуховий навіть часом. Індивідуальна майстерність в нього також присутня" Сергей Серебренников: «Ребров на данный момент лучший тренер Украины» "Динамо" - в топ-10 світового рейтингу за підписанням молодих гравців в останні 5 сезонів Джерело: "Х'юстон Динамо" запропонував $3 млн за форварда "Шахтаря" Бомбардири збірної України: Яремчук упритул наблизився до Реброва Мирон МАРКЕВИЧ: "Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик" Виктор Цыганков: «Эта победа — для вас, наших бойцов, которые за нас воюют. Герои не мы, герои — вы!» Юрий Шелепницкий: «Этот проход и удар на исполнение — фишка Цыганкова!»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%