Сообщение #2314007 Просмотреть на стене →

Cy
Багато розмов про M2 Bradley і про те, як він МОЖЕ потрапити до України. Давайте прояснимо деякі моменти:

- якщо Бредлі поїде до України, то не один. Разом з ним поїдуть запчастини та допоміжне обладнання. Тонни. Так що ніяких проблем.

- Бредлі, який поїде, буде, ймовірно, у версії M2A2 ODS. Це Бредлі, який був модернізований щонайменше 3 рази з часу останньої битви з СРСР.

Броня стала товстішою, управління вогнем - кращим, гармата - кращою, ПТРК - кращим, приціли - кращими. Все покращилося.

Що вже казати про музейні експонати, якими є більшість російської техніки? Ну, їх стало менше, і це все.

Гармата М242 пробивала Т-72 в обох війнах в Перській затоці. Бронебійні снаряди нищівні для радянських танків з литою бронею. Повірте, ми теж були в шоці (екіпажі Бредлі). Піхота намагалася сховатися за остовами танків. Це ніколи не працювало. Довга черга діставала їх.

Тепловізійні приціли на Бредлі чудові і можуть використовуватися в режимі розвідки, а 25мм гармата може використовуватися (і використовувалася) в протиснайперському режимі.

Бредлі дуже швидкі. Я можу сказати, що з пагорба я їхав на ньому зі швидкістю понад 60 миль на годину (96 км/год). І так, я був одягнений в коричневі камуфляжні штани.

ПТРК, вони вже мають його і використовували в бою. він працює і НІЩО не може вижити після влучання з нього. з 15+ пострілів, які я зробив, лише 1 промах через несправність. Enough said.

Дехто спробує сказати «це занадто складно для України»... НІСЕНІТНИЦЯ.
Якщо 18-річні американські діти можуть тримати його в робочому стані, то розумні загартовані українські механіки теж. Все працює за принципом plug and play. і він поставляється з комп'ютером, який скаже вам, що зламалося.

На світлинах (у червоних прямокутниках): покращення броні на Бредлі проти покращень, яких зазнала більшість російських БМП-1 протягом останніх 30 років.
 
+7
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%